Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sesvete u finalu

Prtenjača: Motiv su 
i dvostruke premije

04.11.2014., Boksacki klub Sesvete, Zagreb - Luka Plantic, osvajac zlatne medalje na EP-u 2014. u Zagrebu i Damir Plantic, svjetski prvak u savateu u kategoriji do 80 kg. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
15.05.2015.
u 07:00

Uoči plesa boksača u ringu publika će moći zaplesati uz glazbu Najboljih hrvatskih tamburaša.

Boksači Sesveta, pojačani trojicom Nijemaca i dvojicom Rusa, večeras će se u svom dvorištu protiv slovačkih Komarno Sharksa boriti za naslov pobjednika Centralnoeuropske lige.

– Uz naša pojačanje te hrvatske boksače Stipana Prtenjaču, Sanjina Pola Vrgoča, Damira Plantića i Marka Čalića mi vjerujemo u pobjedu – ističe trener Franjo Grgić-Kristić.

O popratnom programu govorio je pak predsjednik kluba Jure Krstanović.

– Sve će početi nastupom Najboljih hrvatskih tamburaša, a sretni smo što će sve prenositi Sportska televizija.

Uzbuđenim i sretnim čini se i predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak, utemeljitelj Sesveta, kluba nastalog u dvorištu njegove obiteljske kuće.

– Ovo je ogroman iskorak prema europskom vrhu. Sesvete su prvi hrvatski boksački klub koji je ušao u završnicu međunarodnog natjecanja, a lako je moguće i da postane prvim pobjednikom.

Lakaš Stipan Prtenjača naglasio je jedan novi izvor motiva:

– Dobar su na motiv i dvostruke premije koje su nam čelnici kluba obećali za pobjedu.

>>Hrgović nokautom izborio olimpijsku vizu, Sep nije uspio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije