Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA KARLOVAC
Povratak na članak

Štimčevi pristaše traže pokajanje onih koji su dali glas za Markovića

Štimac je dobio glasan pljesak od pedesetak predstavnika klubova iz županije nakon predstavljanja programa

Komentari 6

SM
smjeskoh
12:11 23.11.2010.

Ništa od nogometa dok se gamad samo trga za fotelje i novac.

VL
LI
live
14:46 23.11.2010.

hahaha koje ideje!!! Ne smiju u inozemstvo prije 20-e godine!!! Tad je vec formiran igrac kojeg se nema jos puno da nauci, drugim rijecima upropastit ce igrace nasi \"znalci\" pa ih niko nece htjeti vise. Sa 20 godina u Arsenalu igraju momcine koje nose tim, Messi je sa 14 dosao u Barcu, da je ostao u Argentini i nije pravilno trenirao i dobijao hormone za rast nikad niko ne bi cuo za njega. Pa nije ovo Sjeverna Koreja da moras da dobijes dozvolu da odes negdje gdje hoces/mozes. Jos treba Stimac da uvede i vojni rok od 2-3 godine pa neka onda sa 27 godina idu van da igraju.

VL
VO
vojvo
17:00 23.11.2010.

ovaj luđak od štimca još je zaboravio reči da če se moči prodati samo oni igrači koji če dati postotak njemu inače če i dalje gaziti po blatu u tkz. štimčevoj ligi

VL
MI
milton
17:41 23.11.2010.

Šajber je malo dite kakav bi bio yugonostalgičar Štimac.

VL
DU
duvno
10:11 24.11.2010.

DALI ŠTIMAC STOJI JOŠ ONA TVOJA IZJAVA O HRVATSKIM GENERALIMA : Da ti je to najveća pogreška u životu što si potpisao onaj dokumenat koji su HRVATSKI GENERALI napisali i kao takvima dao podršku. Sram te bilo čobane ,a ti danas nazivaš nekoga za izdaju.

VL
BZ
Branko Zajec
21:20 25.11.2010.

I ovim naivcima u Karlovcu, Štimac je obećao nekoliko stadiona, kampova itd. Ne razumijem, koji su to ljudi i kolika im je inteligencija, ako ih taj tip može farbati. Zar im nije jasno, da ta obećanja nemaju osnovu ?! Kojim sredstvima on to misli platiti, ako je ta ista obećanja podijelio diljem Hrvatske ??? Za ispunjenje njegovih obećanja potreban je još jedan proračun !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.