Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA KARLOVAC

Štimčevi pristaše traže pokajanje onih koji su dali glas za Markovića

\'16.11.2010.,Zapresic - Prijateljska nogometna utakmica izmedju Hrvatske i Slovenije. Vlatko Markovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
23.11.2010.
u 12:02

Štimac je dobio glasan pljesak od pedesetak predstavnika klubova iz županije nakon predstavljanja programa

- Ne tražim od vas da podržite Igora Štimca nego program koji nosi budućnost hrvatskom nogometu i koji jamči HNS koji neće biti mešetarska organizacija u kojoj su važni jedino privatni interesi – rekao je sinoć u Karlovcu Igor Štimac predstavljajući svoj program.

Na prezantaciji se okupilo pedesetak predstavnika klubova s područja Karlovačke županije koji su na kraju Štimcu zapljeskali. No, dakako, nisu došli Markovićevi ljudi. Štimac je najavio gradnju kampova po cijeloj Hrvatskoj i veliku pomoć amaterskim klubovima. Rekao je da mladi igrači neće moći u inozemstvo prije nego napune 20 godina i to samo uz dozvolu Saveza. Najavio je i Salary cap za prvoligaše, pa i ograničavanje broja igrača pod ugovorom.

A u odluku hoće li Karlovačka županija glasovati za Štimca ili Markovića uključili su se već i pravnici. Nekoliko pravnih službi iščitava sve odredbe statuta Nogometnog saveza županije ne bi li otkrili rupu po kojoj bi se proglasila nelegalnom odluka Izvršnog odbora županijskog saveza o podršci Makoviću i sazvala nova sjednica.

– Sedam od 11 članova IO-a podržalo je odluku o podršci Vlatku Markoviću, i ta je odluka već poslana u HNS. Šesnaest klubova zatražilo je sazivanje skupštine u zakonskom roku od 30 dana – kaže Neven Šprajcer, predsjednik IO-a županijskog saveza.

Šprajcer gubi posao

Ipak, protivnici odluke, koji nisu ni bili na sjednici, tvrde da još nije sve gotovo.

– To je bio krnji IO, a neki od sudionika bili su izmanipulirani. Šprajceru najviše zamjeramo što nije želio sazvati županijsku skupštinu u nekom razumnom roku, već tek pošto se održi Skupština HNS-a. Time je onemogućio Karlovačkoj županiji da predloži svog predstavnika u HNS-u – tvrdi Alen Čujko, potpredsjednik IO-a NSKŽ-a.

Na novoj sjednici IO-a Štimčevi zagovornici tražili bi od članova da promijene odluke i zapravo se pokaju. Pitanje je hoće li pravnici pomoći Štimcu u bitki za Karlovac. Sigurno je samo da poslije mnoštva igara i igrica u koje su bili uključeni mnogi, a spominjalo se i ime ministra Vukelića, Šprajcer više neće biti tajnik NK Karlovca. U klubu su ogorčeni, tvrde da je Šprajcer kao predstavnik kluba u višim tijelima i radio protiv klupskih interesa.

Komentara 6

SM
smjeskoh
12:11 23.11.2010.

Ništa od nogometa dok se gamad samo trga za fotelje i novac.

LI
live
14:46 23.11.2010.

hahaha koje ideje!!! Ne smiju u inozemstvo prije 20-e godine!!! Tad je vec formiran igrac kojeg se nema jos puno da nauci, drugim rijecima upropastit ce igrace nasi \"znalci\" pa ih niko nece htjeti vise. Sa 20 godina u Arsenalu igraju momcine koje nose tim, Messi je sa 14 dosao u Barcu, da je ostao u Argentini i nije pravilno trenirao i dobijao hormone za rast nikad niko ne bi cuo za njega. Pa nije ovo Sjeverna Koreja da moras da dobijes dozvolu da odes negdje gdje hoces/mozes. Jos treba Stimac da uvede i vojni rok od 2-3 godine pa neka onda sa 27 godina idu van da igraju.

VO
vojvo
17:00 23.11.2010.

ovaj luđak od štimca još je zaboravio reči da če se moči prodati samo oni igrači koji če dati postotak njemu inače če i dalje gaziti po blatu u tkz. štimčevoj ligi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije