Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni rat

Štimac žestoko 'oprao' Naš Hajduk: Najveći sam neprijatelj fantomske udruge!

Večernji TV: Igor Štimac
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
1/7
06.09.2018.
u 21:53

"Dali smo im dovoljno vremena da nas uvjere koliko ne znaju. Vrijeme im je da prestanu mrcvarit hajdučki puk"

Ivan Rilov iz udruge Naš Hajduk danas je u Dnevniku Nove TV komentirao smjenu trenera Hajduka Željka Kopića i općenito stanje u klubu. Tom prigodom izjavio je da Kopiću nije trebao sastanak s Igorom Štimcem, kojega je nazvao osvjedočenim neprijateljem kluba.

Tako se nastavio verbalni rat između udruge Naš Hajduk i Štimca, a ubrzo je reagirao i prozvani Štimac.

>>Pogledajte Večernji pressing Igora Štimca s Davorom Šukerom

"To govori grobar Hajduka koji ga sa svojim pajdašima vodi u sigurnu, ali bolnu smrt. Najveći sportski domet njegove ekipe je sedam kilograma pečenog! Ja skromno mogu priznati da osim desetak svjetskih i nacionalnih medalja kao igrač imam i zasluge za posljednja dva osvojena prvenstva kao sportski direktor i trener voljenog kluba"

"Žalosno je što bucko zamišlja da je projekt "Njihov Hajduk” ustvari moj voljeni Hajduk. Da rezimiram, ja sam najglasniji i najveći neprijatelj fantomske udruge koja ja umislila da je veća od našeg kluba! Dali smo im dovoljno vremena da nas uvjere koliko ne znaju. Vrijeme im je da prestanu mrcvarit hajdučki puk, istinske zaljubljenike, kojima je muka od ovakvog cirkusa koji su kreirali", kazao je Štimac.

Večernji TV: Igor Štimac Večernji TV: Igor Štimac
1/8
Ključne riječi

Komentara 14

SM
san.martino
21:59 06.09.2018.

Bravo Stimac!Netko im se mora suprotstaviti.

VL
VladoEsseker
22:23 06.09.2018.

Bravo Igore,treba se skupiti stara garda u Splitu i rasturiti ovu orjunašku mafiju.

OV
Ovozemaljski
22:32 06.09.2018.

Jedini ima muda reči ono šta 95% Torcide misli. Pa Štimac je igrao za Hajduk, izgubio prijatelje iz vatrenih radi Hajduka, osvojio naslove kao sportski direktor, a tko si ti Rilove? Tko si ti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije