Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočaran igrom obrane

Štimac: Takve pogotke ne primaju prvoligaši

'sport-05.10.2009.,Split,Hrvatska  -danas je zapoceo tecaj visoke skole za sportski menadjment u aspiri na kojem su prisustovali igor stimac ,ivana brkljacic ,mario delas ,dragan primorac Photo: Leona
'Leonard Nincevic/VLM'
26.10.2009.
u 09:50

U kadru zbog ozljeda imam samo 16 igrača pa će protiv Segeste "u vatru" i trojica juniora.

Zagrebov trener Igor Štimac jutro nakon poraza od Međimurja istaknuo je da njegovu momčad nije ponijela euforija nakon slatke pobjede protiv Dinama.

– Uh, pogledajte samo kako smo primili pogotke. To su individualne pogreške koje nam se ne smiju događati ako se želimo izvući iz ove situacije. Kažnjeni smo jer se takve stvari ne smiju događati prvoligaškim igračima. Druga je stvar kad te protivnik nadigra... No neće nas ovo obeshrabriti – ističe Štimac.

Situacija s brojnim ozljedama sada već poprima dramatičnu dimenziju.

– Trenutačno u kadru imamo 16 igrača pa ću u utakmici protiv Segeste morati prvoj momčadi priključiti trojicu juniora. Pred nama je vrlo težak tjedan. I protiv Međimurja su nam planove poremetile rane ozljede. No jasno je da još nismo u stanju ostvariti kontinuitet dobrih igara. Sada je osnovni cilj da se momčad standardizira, da nam se što prije priključe igrači koji nedostaju. Tek onda možemo raditi pravi posao, tek onda možemo računati s rezultatima – kazao je Štimac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije