Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SAMO BRANJENJA

Štimac dvoji oko sastava za Poljud

Igror Štimac
Nino Strmotić/VL
19.09.2009.
u 08:37

Optimistično Igor Štimac kreće na put na svoj Poljud. – Javilo mi se barem 1000 Hajdukovih navijača iz Zagreba i izrazilo potporu. Stalno zovu iz Splita.

Nema nikakve dvojbe, nećemo se braniti na Poljudu - ustvrdio je Štimac ne želeći otkriti sastav koji će suprotstaviti Hajduku.

- Na raspolaganju imam 13 igrača koji konkuriraju za udarnu postavu. Stalna će biti jedino zadnja linija, a ostali u momčadi ovisit će i o vremenskim uvjetima. Bude li kiše, u momčad ću uvrstiti više laganih i brzih igrača. A večerom častim onoga tko pogodi sastav - ponudio je Štimac okladu novinarima.

Hoćete li mijenjati formaciju?

- Stalno ćemo je mijenjati, ovisno o protivniku, jer imamo šest višenamjenskih igrača koji mogu kvalitetno odgovoriti na takve zahtjeve.

Štimac se osvrnuo i na navodnu izjavu Zdravka Mamića da ga neće podržati u kandidaturi za izbornika jer mu "Zagreb nije trebao".

- Izjava je deplasirana, i mislim da nije istinita - kazao je Štimac

Ključne riječi
pas

Komentara 3

PE
petrovve
09:39 19.09.2009.

Hahahaha,evo jednog od 1000,stimcevih navijaca...hahah ,samo sto se probudio ,lupa minuse.Moze!...znam da istina boli....Stimac mars od repke,unistitt ces i klub Zagreb...nije za tebe ova funkcija...necu nabrajat sta bolje znas,mozda te bude sram.Hm???...ne sramota !!takve kao tebe ne moze nicega biti sramota.

PE
petrovve
09:00 19.09.2009.

Dvoji oko sastava,pa kako nece ne zna ni on tko ce igrati.Mani ,kani se repke,neces biti izbornik i AMEN....ne mogu ti svi mamici pomoci,ima nas puno vise koji te organski ne podnose.LOPOVCINO !!,unistit ces Zagreb,a na kraju bi i repkuku totalno srozao....Mars sto dalje od nje ,i to u nepovrat !!

PE
petrovve
09:45 19.09.2009.

Jos samo ovo,sad vidim da kaze nazvalo ga preko 1000,Hajdukovih navijaca iz Zagreba i pruza mu potporu (podrsku)...ajde ne *eri i lazi,podrsku kako Zagreb unistit ,mozda u tomu,a ne kako Hajduk pobjedit.Stico lopov i lazov ,uvijek bio i ostao!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije