Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVISIVANJE CIJENE

Stigao odgovor Dinama na ponudu Amerikanaca za mladog talenta, traže veći iznos

Rovinj: Marko Bulat prebolio gripu te se priključio suigračima na pripremama Dinama za proljetni dio sezone
Marko Lukunic/PIXSELL
18.01.2024.
u 14:20

Gabriel Rukavina je slovio za jednog od najvećih mladih talenata svoje generacije u Hrvatskoj, ali u seniorima Dinama se nije naigrao sukladno očekivanjima. Ove sezone je nastupio u tek pet utakmica skupivši ukupno 92 minute na terenu

U proteklih nekoliko dana putem menadžerskih kanala je u javnost izišla vijest da je jedna od najpopularnijih momčadi američkog MLS-a, Los Angeles Galaxy, poslao Dinamu službenu ponudu za talentiranog krilnog napadača Gabriela Rukavinu (20). 

LA Galaxy je poslao ponudu tešku 2,8 milijuna eura, no 20 posto od tog iznosa bi trebalo otići direktno Rukavini, te još 10 posto za menadžerske provizije. 

Dinamu se ta ponuda nije dovoljno svidjela te su odgovorili klubu iz Los Angelesa. Dinamo traži 3,5 milijuna eura za Rukavinu te da nema postotka za menadžerske provizije, nego da i tih deset posto ide Dinamu. 

Dobra stvar za Dinamo je što Amerikanci neće žuriti s Rukavinom te da pregovori mogu trajati do sredine veljače, kad počinje nova ligaška sezona u SAD-u. 

VEZANI ČLANCI:

Gabriel Rukavina je slovio za jednog od najvećih mladih talenata svoje generacije u Hrvatskoj, ali u seniorima Dinama se nije naigrao sukladno očekivanjima. Ove sezone je nastupio u tek pet utakmica skupivši ukupno 92 minute na terenu.

Prošle sezone je upisao svoje prve minute u seniorima Dinama te je ubilježio šest nastupa u HNL-u uz 72 minute provedene na terenu.

Komentara 1

PO
Poletarac101
15:53 18.01.2024.

Sredim za 5% i to samo sa jedne strane ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije