Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET DERBIJU

Poklepović: Trijumf protiv Arsenala bi Dinamu mogao donijeti bahatost

Dinamo Hajduk
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
18.09.2015.
u 22:42

– Idemo po pobjedu, želimo je i vjerujem da možemo do nje. Ta Dinamova utakmica s Arsenalom ništa ne znači što se tiče naše subotnje utakmice. To će biti neka druga priča, ovo je dvoboj za tri boda koja želimo – kaže Brbić.

Nisu u Hajduku impresionirani Dinamovim velikim trijumfom nad Arsenalom, svi gledaju prema suboti i nadaju se kako će osvojiti tri boda, čime bi se izjednačili na tablici s velikim rivalom. Kod bijelih nema straha, pa i iskusni strateg Stanko Poklepović koji je prošao "sto derbija" kaže da subotnji dvoboj nema nikakve veze s utakmicom protiv Arsenala.

– Taj trijumf Dinamu će donijeti poticaj, ali i bahatost, što bi Hajduk trebao iskoristiti – kazao je Poklepović.

A predsjednik bijelih Marin Brbić nada se da će sve proteći u redu. Naravno, očekuje pobjedu Hajduka.

– Idemo po pobjedu, želimo je i vjerujem da možemo do nje. Ta Dinamova utakmica s Arsenalom ništa ne znači što se tiče naše subotnje utakmice. To će biti neka druga priča, ovo je dvoboj za tri boda koja želimo – kaže Brbić.

U lošim odnosima

Na posljednjim derbijima u Hajdukovoj svečanoj loži nije bilo predstavnika Dinama. Nećemo biti pametni kažemo li da odnosi između naša dva najveća kluba nikad nisu bili na nižoj razini. Odnosno, uopće ne postoje.

– Ne znam hoće li netko od Dinamova vodstva doći ili ne, to je njihova odluka. Kao domaćini, osigurat ćemo dovoljan broj ulaznica za Dinamovu delegaciju u našoj svečanoj loži. Nije nam se nitko najavio, ali i ne treba. Pa ni mi se ne najavljujemo kada dolazimo u Maksimir – kazao je Burić.

Inače, predsjednik Hajduka ostao je zatvoren na pitanje je li se prijavio na natječaj za novog predsjednika uprave. Rok za predaju kandidatura je istekao.

– Ne bi bilo u redu prema ostalim kandidatima govoriti jesam li se prijavio ili ne. Kada bih bilo što govorio o tome, stavio bih se u nadmoćan položaj spram ostalih kandidata, a to nikako ne želim – rekao je Brbić.

Prema informacijama, Brbić se javio na natječaj, no treba vidjeti hoće li biti izabran. Nekoliko je kombinacija, dio članova Nadzornog odbora rado bi da se bira tročlana uprava, dio bi da Brbić nastavi s kontinuitetom.

Buriću Arsenal nije mjerilo

No, predsjedničkim izborima više ćemo se baviti idućih tjedana, sada je u fokusu derbi s Dinamom. Damir Burić na travnjaku žestoko radi, pomno je analizirao Dinamo, ali ne na utakmici protiv Arsenala, jer momčad Zorana Mamića sasvim drukčije igra u hrvatskoj ligi. Ono što je sigurno, Burić ne može računati na Miju Caktaša, najboljeg igrača Hajduka ove sezone, a umjesto njega na travnjak će Andrija Balić.

Neće biti ni stopera Zorana Nižića, trebao bi ga zamijeniti Ukrajinac Maksim Bilji.

>> Mamić: Baš mi je drago da nakon Arsenala odmah igramo s Hajdukom!

Komentara 20

DU
Deleted user
23:11 18.09.2015.

Poklepoviću moje želje moji snovi. Mi Dinamovci ćemo se veseliti jer ovo postaje dosadno koliko ste loši. Jedna Hajdukova pobjeda vrijedi 20 Dinamovih je tak atmosferlije?

SO
sonce
23:09 18.09.2015.

Stari prdonja lupa gluposti, Dinamo će pobjediti.

BU
budagigo
23:58 18.09.2015.

utakmice dinama u spalatu davno su prestale biti derbi ali medijske predigre utakmice od strane spalačana,te njihove nogometne izvedbe i after game kmečanja nadmašila su mnoge komedije snimljene posljednjih godina.u stvari teško mi se i sjetiti komedije koja me uu zadnje vrijeme bolje nasmijala i oraspoložila od utakmica haYdUka..npr.protiv istre i slovana..pogotovo slovana..tu su proradile emocije, sreča je tekla poput plitvičkoga slapa...tko to more platiti???ne trebam niti reči da sam pao na haYdUku,ali neke se stvari ne mogu kupiti novcem...haYdUk kod mene spada u kategoriju najdraži pad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije