Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRALISTE.HR
Povratak na članak

Stanić o Dinamu: Čestitam vam na zalaganju, no nemate kvalitetu

''Nije sramota izgubiti, sramota je u nogometu ne truditi se, šetati po terenu kao da vas nije briga, to je sramotno'', piše Stanić

Komentari 6

OD
odalv
18:08 08.11.2012.

Svaka čast Staniću kao igraču,ali kako piše da Dinamo nije dorastao igrati u ligi prvaka,tako ni on nije dorastao da piše članke ili kolumne kako god želite.Treba još dosta pisnja da bi postao pravi koluminist.

VL
AN
Andreeejjj
18:26 08.11.2012.

Svaka ti čast MARIO STANIĆU LEGENDA I KRALJ...imaš uvjek odlićne komentare - NAJBOLJE!!!! Drži se i sve najbolje i najljepše care!!!!

VL
Avatar antuntun55
antuntun55
18:57 08.11.2012.

svaka čast Staniću no ni ti nisi imao kvalitetu za Chelsea,ali te to nije priječilo da grickaš kokice na tribini i uzmeš Abramoviću svaku lipu ugovora.....di ti je onda bio osječaj za kritiku..ili se to ne odnosi na takve kao ti...zaboravljaš da te je taj isti Dinamo izvukao iz ralja rata u BiH i Sarajevu i dao ti sve što danas imaš i Europu i lovu.....

VL
NI
Nini istrijan
22:43 08.11.2012.

Moram priznati da me je Stanic iznenadio ovom razumnijom ocjenom od onih koje je davao prije. Mislim da je u svemu pogodio u sridu i nadam se da Cacic a i igraci preuzmu barem dio ovoga sto je ovdje napisano i rezultat nece izostati.

VL
MA
mario72
08:06 09.11.2012.

Kao prvo ova momčad je već duže skupa što Stanić očito nezna toliko o njegovu poznavanju nogometa, a što se tiče izgradnje kako izgraditi momčad kad je brko rasturi u šest mjeseci (Bišća, Leko, Pokrivač, Tonel, Kufre) da ne nabrajam dalje nisu prodani nego otjerani zbog ega pojedinih ljudi koji će uvijek biti samo crna mrlja na Dinamovoj platnoj listi.

VL
KR
kraljzvonimir
08:29 09.11.2012.

Kvaliteta kluba vidi se po tome koliko često mjenjaju trenera? Šta je to kvaliteta? Treba dovest kvalitetnog čovjeka a imali su ga( Vaha) i dat mu priliku na duzi period a ovako sa ovim kalibrom ko Čačić logične česte smjene...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.