Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bolje nego u Zagrebu'

Srpski nogometaš vatrenom priređuje ludi doček: 'Ne sluti što ga čeka'

Vrsaljko Modrić Rebić Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.07.2018.
u 16:31

- Bit će spektakularniji od onog otvorenog autobusa u Zagrebu!

Hrvatski nogometaši ovog su ljeta oduševili svijet svojim sjajnim nastupima na Svjetskom prvenstvu s kojeg se vraćaju sa srebrom oko vrata. Zbog tog sjajnog postignuća priređuju im se dočeci na svakom koraku, a kad su mislili da su ih sve odradili, čekaju ih i oni u klubovima.

Tako će biti i Anti Rebiću, jednom od najvećih iznenađenja na Mundijalu u Rusiji. Njemu će doček prirediti suigrač iz Eintracht Mijat Gaćinović.

>>Pogledajte koji velikani žele dovesti hrvatske igrače

Oni su veliki prijatelji, a u središtu pozornosti bili su na kraju prošle sezone kad su zajedničkim snagama srušili moćni Bayern i donijeli svom klubu donijeli prvi trofej nakon dugih 30 godina.

Gaćinović nakon toga nije sudjelovao na SP-u, ali je zato pratio Rebića i putem društvenih mreža mu slao poruke podrške. Sad će mu, kaže, prirediti doček.

- Rebić i ne sluti kakav mu doček Luka Jović i ja pripremamo u Frankfurtu. Bit će spektakularniji od onog otvorenog autobusa u Zagrebu. Očekuje nas teška zadaća da ga uvjerimo da ostane u Eintrachtu jer ponude pršte sa svih strana. Najviše iz Engleske. Čujemo se skoro svaki dan, eno ga u Splitu, kaže da ne može izaći na ulicu od obožavatelja i obožavateljica, rekao je Gaćinović u razgovoru za Mondo.

Vrsaljko Modrić Rebić Mandžukić
1/39

Zatim je biranim riječima govorio o Rebiću.

- Ante je odigrao fantastično cijeli turnir i pripada mu velik dio zasluga za povijesni uspjeh Hrvatske. Možemo mnogo toga naučiti na njihovom primjeru jer su dokazali da se i male zemlje mogu uhvatiti u koštac s nogometnim velesilama.

Gaćinović je u Eintrachtu imao i sjajan odnos s Nikom Kovačem, kojeg je jednom prilikom nahvalio.

- On je njemački trener. Tako bih rekao. Nije baš mentalitetom s naših prostora. Kod njega se jako puno radi. Puno se trči, ali ne onako na 'suho', nego na utakmicama. Puno je tu sprinteva. Teški treninzi... Uvijek prvi dođe na stadion. Stvarno je tamo po cijeli dan, spava na stadionu. Zaluđen je nogometom, milijun posto je u tome. Nije slučajnost da ide u Bayern, vrhunski je profesionalac. Prije svega dobar čovjek, rekao je tada Gaćinović.

>>Pogledajte glazbene hitove u izvedbi vatrenih

Komentara 70

Avatar hr.granicar
hr.granicar
17:35 27.07.2018.

sigurno će i Thompson nastupati

PR
prajdali100
17:41 27.07.2018.

Hrvoje nam je opijen bratstvom- jedinstvom.

PO
pozornik66
18:40 27.07.2018.

Šta ima veze jesi li prijatelj sa Srbinom ili nisi, i oni su ljudi. Ima Rebić i drugih prijatelja u Njemačkoj koji mu pripremaju doček, ali ove jugo novinare to ne zanima, zanima ih samo šugoslavenski prijatelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije