Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IGRA ZA SRBIJU

Srpski mediji se 'malo zanijeli': Dinamov dragulj ostaje u redovima Hrvatske

hrvatska zastava
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
09.11.2020.
u 22:02

On je cijelo vrijeme u pogonu hrvatske U-16 reprezentacije s kojom je bio i na dva posljednja okupljanja u travnju i rujnu ove godine, rekao je Šišić, a tome svjedoči i njegov izbornik Tomislav Rukavina

Da, nije istina što se piše, Luka Duduković neće nastupati za srpsku reprezentaciju, potvrdio je za 24sata Marjan Šišić, agent mladog igrača, koji je, doduše, u veljači dobio poziv da nastupa za srpsku reprezentaciju, ali to je odbio.

Naime, srpski mediji danas su se pohvalili kako su HNS-u oteli dva igrača, Luku Dudukovića iz Dinama i Đulijana Đerića iz Lokomotive, no to nije istina, barem ne potpuno.

- On je cijelo vrijeme u pogonu hrvatske U-16 reprezentacije s kojom je bio i na dva posljednja okupljanja u travnju i rujnu ove godine - rekao je Šišić, a tome svjedoči i njegov izbornik Tomislav Rukavina koji je preko medija tek čuo da Luka 'odlazi' u Srbiju.

S druge strane, Đuro-Giulio Đekić, nogometaš rođen 2005. godine u Zagrebu, pridružio se kadetskoj reprezentaciji Srbije, prenose tamošnji mediji. 

 Đekić je u sedmoj godini odjenuo dres zagrebačkog Dinama, bio je član omladinske škole, međutim lani je prešao u Lokomotivu budući da u redovima modrih nije dočekao traženu priliku. U Staroj Pazovi, u kampu kadetske reprezentacije Srbije proveo je četiri dana, odigrao dvije utakmice i ostavio dobar dojam.

Komentara 22

Avatar rubinet
rubinet
22:19 09.11.2020.

Danas u 13 sati : "Srbija 'ukrala' Hrvatskoj Dinamovo dijete " ,29 komentara...14117 pogleda . Danas u 22,02 : "Srpski mediji se 'malo zanijeli': Dinamov dragulj ostaje u redovima Hrvatske "...vjerojatno opet 30ak komentara i 15 tisuća pogleda... Bravo - - čestitam ! Tako se ni iz čega napravi 30 tisuća klikova.

OL
Oleoleoleole
22:57 09.11.2020.

Zasto bi itko iso igrat za repku koja se nemoze ni proc skupinu na turniru pored repke koja vec ima 2 medalje.(jedina uz francusku u zadnjih 20 godina)

PU
puniša
12:49 10.11.2020.

Koja rep.Srbije? Hahaha...pa nije mali lud

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije