Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGAN STOJKOVIĆ

Srpski izbornik voli ljetovati po Jadranu. Kupio je zemljište od 2 milijuna eura na elitnoj lokaciji

UEFA Euro 2024 Qualifier - Group G - Bulgaria v Serbia
Foto: STOYAN NENOV/REUTERS
1/5
18.07.2023.
u 12:23

Izbornik orlova odlučio je imati nešto svoje na Jadranskoj obali, a prošle godine obilazio je hrvatski dio mora

Dragan Stojković Piksi (58), izbornik nogometne reprezentacije Srbije, odlučio je izgraditi svoju ljetnu oazu miru na obali Jadranskog mora. Kako saznaje srpski portal Kurir, Piksi je kupio zemljište u Crnoj Gori u vrijednosti dva milijuna eura, a prodao mu ga je srpski poduzetnik Miroslav Mišković čije se imanje nalazi u neposrednoj blizini.

Zemljište je na sjajnoj lokaciji i nalazi se odmah uz more, okruženo je s druge strane brdima i šumom te sadrži sve prirodne ljepote na jednom mjestu. Uz to, susjeda bi mu mogla biti poznata glumica Seka Sablić.

Inače je poznato kako Stojković obožava ljetovati na Jadranskom moru, prošle godine su jahtom obilazili hrvatski dio Jadrana, a posjetili su nekoliko otoka i nacionalnih parkova. Međutim, nitko ne zna što će Stojković napraviti sa zemljištem te hoće li uskoro biti izgrađena kuća ili neki luksuzni hotel. 

VEZANI ČLANCI:

- Tko će znati. Odatle se pruža pogled na more, na cijeli zaljev. Dobra je to lokacija - rekao je jedan stanovnika ovog mjesta. 

Fotografiju možete pogledati OVDJE

Komentara 3

BP
Besposlen pop
16:11 18.07.2023.

I taj zaljev je (bio!) hrvatski!💪🇭🇷

IO
iolio
12:48 18.07.2023.

Možda kupi nešto i u Hrvatskoj pa će za 5 godina reći to je Srbija tako njihov mozak funkcionira.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:47 21.07.2023.

Dragan Stojković slikao se u Dalmaciji i poslao poruku domačoj balkanskoj braći po jeziku, krvi i kulturi da je za širenje bratstva i jedinstva spreman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije