Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Beograd

Srbin protiv Rusa: Đoković u finalu ide na Rubljova

23.04.2022.
u 18:38

Đoković će u svom 124. finalu u karijeri, a prvom u ovoj godini, tražiti put prema 87. naslovu. Rubljov je došao do svog 16. finala, a trećeg u 2022

Prvi i drugi nositelj, Srbin Novak Đoković i Rus Andrej Rubljov, borit će se u nedjeljnom finalu za naslov pobjednika na ovogodišnjem izdanju ATP turnira u Beogradu.

Svjetski 'broj 1' je u prvom polufinalu nakon dvosatne borbe svladao Rusa Karena Hačanova sa 4-6, 6-1, 6-2, a osmi tenisač svijeta je za nešto više od sat vremena pobijedio Talijana Fabija Fogninija sa 6-2, 6-2.

Bit će to tek drugi međusobni dvoboj Đokovića i Rubljova, a u prvom, odigranom na prošlogodišnjem ATP Finalu u Torinu slavio je najbolji tenisač svijeta sa 6-3, 6-2.

Đoković će u svom 124. finalu u karijeri, a prvom u ovoj godini, tražiti put prema 87. naslovu. Rubljov je došao do svog 16. finala, a trećeg u 2022. U prethodna dva finala ove sezone Rus je osvojio naslove u Marseilleu i Dubaiju, gdje je došao do svog desetog ATP trofeja.

Ključne riječi

Komentara 2

JU
juma
18:43 23.04.2022.

Vidi kod ovih Rus normalno igra? Kada će već jednom Srbiji uvesti sankcije? Srbija okružena NATO zemljama i saveznica Rusije predstavlja istu opasnost za NATO, kao i Ukrajina u NATO savezu za Rusiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije