Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJILJANA PAJČIN

Srbija u nju polaže velike nade, a otac joj je pjevao o velikosrpskim idejama

26.05.2021.
u 11:01

Ostvarila je pet pobjeda u parovima, a četiri u pojedinačnoj konkurenciji te se nada kako će joj uspjesi preko koledža pomoći u ostvarenju velike karijere

Srpska teniska scena što se ženske konkurencije tiče nije baš na zavidnoj razini, ali tamošnji mediji najavljuju da imaju novu tenisku nadu 'bijelog sporta'. 

Ona je 23-godišnja Ljiljana Pajčin, koja je već pet godina u Americi na Union Collegeu u New Yorku i trenutno je na posljednjoj godini.

Inače, srpski pjevač, pravog imena Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža ne eksponira svoju obitelj, ali su njegovi nasljednici aktivni na društvenim mrežama. 

Ljiljana tako često objavljuje fotografije s treninga i mečeva. Sada je senior na svome koledžu i u sezoni 2019/2020. izabrana je u AAC All-Academic ekipu.

Ostvarila je pet pobjeda u parovima, a četiri u pojedinačnoj konkurenciji te se nada kako će joj uspjesi preko koledža pomoći u ostvarenju velike karijere. 

Inače, Mirko Pajčin je nadimak Knindža dobio po paravojnoj formaciji tzv. Republike Srpske Krajine koju je često veličao u svojim pjesmama ekstremističkog sadržaja. U Hrvatskoj i BiH su mu zabranjeni nastupi jer se tekstovi njegovih pjesama, inače jako dragih Vojislavu Šešelju, smatraju govorom mržnje.

Pajčin je  izgradio karijeru upravo tijekom agresije na Hrvatsku i BiH pjesmama u kojima je očita velikosrpska politika ‘Stan’te paše i ustaše’, ‘Dinaro, srpska goro’, ‘Dođi kući, vojvodo (Đujiću)...’

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Charlie1
Charlie1
11:11 26.05.2021.

Tati se sigurno posebno sviđa ova diploma s U-niverziteta

TR
trabant7
12:53 26.05.2021.

"Dinaro, Srpska goro", 4 i 3 GB. je prepišali sve do Knina!

AL
alphastrike
16:19 26.05.2021.

ne volim te alija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije