Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službena potvrda

Srbija dobila izbornika koji će ih voditi na Svjetskom prvenstvu

Srbija
Foto: Reuters/Pixsell
29.12.2017.
u 20:21

Srbija je u skupini D sa selekcijama Brazila, Švicarske i Kostarike.

Mladen Krstajić je od petka i službeno izbornik srpske nogometne reprezentacije nakon što ga je potvrdio Srpski nogometni savez. 

Krstajić će tako voditi Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, a ugovor, koji će biti službeno objavljen tek sredinom siječnja, prestati će važiti nakon završetka mundijala. On je u listopadu naslijedio Slavoljuba Muslina, koji je Srbiju po prvi puta pod tim imenom odveo na jedno veliko natjecanje, ali je odstupio nakon neslaganja sa Savezom. 

Krstajić je u dvije prijateljske utakmice u zadnja dva mjeseca pobijedio Kinu s 2-0 te remizirao s Južnom Korejom, a vođenje Srbije mu je prvi trenerski posao uopće nakon respektabilne igračke karijere u kojoj je igrao za Partizan, Werder i Schalke. 

Srbija je u skupini D sa selekcijama Brazila, Švicarske i Kostarike.

Srbija
1/24

Komentara 5

Avatar kravata
kravata
20:33 29.12.2017.

Ova vijest nam zeli laku noc iz Srbije.

DH
dalibor.hren
11:31 30.12.2017.

Jbt ja sam oduševljen! Ova vijest mi je osvježila dan!!! Baš me boli đoko-vić!

NE
Nenadnbgd
20:44 29.12.2017.

Informacija iz prve ruke. Fudbalski savez Srbije je pun kriminalaca koji žive od korupcije i prodaje igrača. Muslin kao selektor nije dozvoljavao da mu neko drugi sastavlja tim zbog čega je i pravio dobre rezultate. Pošto nije hteo da bude poslušnik zato su ga i oterali i postavili čoveka koji se razume u fudbal manje od mene ali će zato ispunjavati njihove zadatke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije