Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska gimnastika

Srbiću je najteže palo šest dana čekanja finala

07.10.2017.
u 16:15

– Kada bih ponovio istu vježbu kao u kvalifikacijama, možda bi to bilo dovoljno za postolje

Zagrebački gimnastičar Tin Srbić (20) u nedjelju će se boriti za medalju na Svjetskom prvenstvu u finalu vježbe na preči. U kvalifikacijama je imao treću ocjenu (14,366), a bolji do njega bili su samo Nizozemac Epke Zonderland i Švicarac Pablo Braegger, oba su dobila 14,433 boda. Zanimljivo je da su u finalu vježbe na preči samo dva gimnastičara izvan Europe – Japanac Hidetaka Miyachi i Kubanac Randy Leru.

– Kada bih ponovio istu vježbu kao u kvalifikacijama, možda bi to bilo dovoljno za postolje. 
Ali lako je reći jer u kvalifikacijama sam odvježbao najbolje u životu. No već i plasman u finale na mom prvom Svjetskom prvenstvu ogroman je uspjeh. Imam tek dvadeset godina i još je puno ovakvih natjecanja ispred mene – istaknuo je Tin Srbić kojem je najteže palo čekanja finalnog dana.

Naime, od kvalifikacija do finala proći će točno šest dana. Svaki je dan Tin s trenerom Lucijanom Krcom išao na treninge, a savjetom mu je pomagao Marijo Možnik, brončani sa Svjetskog prvenstva 2014. godine u Nanningu koji se u Montrealu kandidira za mjesto predstavnika vježbača u Svjetskom gimnastičkomsavezu.

Komentara 1

Avatar davcro
davcro
17:45 07.10.2017.

Opet srbić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije