Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ INCIDENATA

Srbi se smjestili u hotel Sheraton, čuvaju ih specijalci

Srbi u Sheratonu (1)
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/12
21.03.2013.
u 14:26

Ispred hotela u samom centru Zagreba srpske nogometaše dočekalo je nekoliko zantiželjnika

Srbijanska reprezentacija smjestila se u hotelu Sheraton gdje će boraviti do sutrašnje utakmice s Hrvatskom na Maksimiru. Srbi su stigli iz zračne luke praćeni jakim policijskim snagama, a oko hotela su raspoređeni specijalci.

 

Predsjednik Srpskog nogometnog saveza Tomislav Karadžić, generalni tajnik Zoran Laković i potpredsjednik Goran Milanović stigli su 10-ak minuta prije reprezentacije. Zatim se pojavio autobus s igračima i stožerom, a iz njega je, prema protokolu, prvi izašao izbornik Siniša Mihajlović.

Srbe je, osim novinara i fotoreportera, dočekalo nekoliko znatiželjnika od kojih su neki imali hrvatska obilježja. Nikakvih incidenata nije bilo.

Mihajlovićevi izabranici danas će u 17 sati na Maksimiru održati konferenciju za novinare, a sat poslije odradit će trening koji je trebao biti otvoren za javnost, ali im organizatori to nisu dopustili.

– Hrvatski nogometni savez poštuje želju gospodina Siniše Mihajlovića, izbornika srbijanske nogometne reprezentacije, da na Maksimiru održi trening koji bi bio otvoren javnosti.
Nažalost, s obzirom na to da je navedena molba stigla kasno, u tako kratkom roku nije moguće zadovoljiti sve organizacijske i sigurnosne zahtjeve za otvoreni trening.

Hrvatski nogometni savez ovim putem najavljuje da hrvatska reprezentacija neće imati otvoreni trening za javnost na gostovanju u Srbiji – piše u priopćenju Hrvatskog nogometnog saveza.

>>>Sve o utakmici Hrvatska – Srbija pratite na našem specijalu

>>> Štimac: Nije istina da Srbija ima bolju obranu, a to ćemo dokazati

>>> Srbi stigli u Zagreb, ipak im zabranili otvoreni trening

Ključne riječi

Komentara 9

XP
xPhoto
17:06 21.03.2013.

Nešto nije uredu u državi u kojoj jednu nogometnu reprezentaciju trebaju čuvati specijalci.

Avatar morski covik 1
morski covik 1
17:54 21.03.2013.

Neka pobijedi Sport...

Avatar pula125
pula125
17:34 21.03.2013.

Dobro došli i osjećajte se kao u svojoj kući. Da se nismo rastali nebi trebali specijalci. Ipak je prije bilo ljepše i bolje al ko zna možda ipak jednog dana zajedno. Dabogda bilo 0:0. Pozdrav iz Istre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije