Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJASNILI I ZAŠTO

Srbi se poklonili Modrima: 'Voljeli mi to ili ne, Dinamo je najjači na ovim prostorima'

dinamo
Tomislav Miletic/PIXSELL
19.03.2021.
u 22:38

- Dok se srpski nogometni navijači prepucavaju na relaciji Crvena zvezda - Partizan, Europom od početka stoljeća do danas apsolutno vlada zagrebački Dinamo

Nakon velikog rušenja Tottenhama u Maksimiru, čak su i srpski mediji priznali - Dinamo je najbolji nogometni klub ovih prostora u 21. stoljeću. 

POGLEDAJTE VIDEO: Krznar o ždrijebu

- Dok se srpski nogometni navijači prepucavaju na relaciji Crvena zvezda - Partizan, Europom od početka stoljeća do danas apsolutno vlada zagrebački Dinamo. Možemo se osjećati povrijeđenima, da nas boli, da nam ne paše, ali brojke su jasne - od kluba sa Maksimira nema boljih na ovim prostorima - započeli su svoj tekst novinari srpskog Kurira pa nastavili:

- Sinoćnja spektakularna i senzaiconalna pobjeda u duelu s moćnim Totenhemom, samo je jedna jedan u nizu Dinamovih uspjeha. Zagrebački "modri" su samo u posljednjih deset godina čak devet puta bili sudionici jednog od dva najjača klupska natjecanja. Grupnu fazu Lige prvaka igrali su pet, a Europske lige četiri puta - pojasnili su pa nabrojali kako stoje ostali:

- Samo to je dovoljno da postane jasno gdje su u odnosu na srpske klubove, a brojke iz 21. stoljeća su još mračnije za Srbe. U grupnim fazama Dinamo je prvi s 23 pobjede, 12 remija i 51 porazom (86 utakmica), dok drugoplasirani Partizan na 66 utakmica ima 10 pobjeda, 18 nerješenih i 38 poraza. Treća je Crvena zvezda s osam trijumfa, 11 podjela bodova i 17 poraza na 36 utakmica, a slijede je slučajni prolaznici kroz LP ili EL Maribor (tri pobjede, 10 nerješenih, 19 poraza), Rijeka (četiri pobjede, šest nerješenih, osam poraza, Hajduk (jedna pobjeda i pet poraza), te Vardar, koji ima jedan remi i pet izgubljenih utakmica  - zaključili su tekst.

POGLEDAJTE VIDEO:

Da, Dinamo je jasno nadmoćan. Na prostoru bivše države, ali prema sinoć viđenom - i na prostoru cijele Europe. Ovaj Dinamo s golgeterom Oršićem i ostatkom ekipe koja diše kao jedno  i koja nije dozvolila niti da ju pokolebaju doista ružne nesportske teme koje se vrte posljednjih dana oko kluba, može do kraja. Ova generacija dozvoljava sanjati 'novu' 1967. i novi europski trofej. Sanjajte Modri, sanja i cijela Hrvatska s vama. 

Ključne riječi

Komentara 6

PP
plavac plavi
23:13 19.03.2021.

Večernjakovi ljigavci se stalno "klanjaju" srbima!!

Avatar Forumas
Forumas
22:51 19.03.2021.

"Srbi se poklonili Modrima"--- hahahahahaha koja fora,napisete nesto u srbijanskim novinama i onda se tome u "hrvatskim" kao divite. hahahahah

IB
Ivan_bol
23:45 19.03.2021.

A kako mi stojimo u odnosu na susjede? Mislim na europske susjede: Slovenija Italija, ,Mađarska i Austija. Jeb....srbija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije