Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga na izdisaju
Povratak na članak

Srbi nas prozivaju zbog napada, a što su oni radili po Vukovaru, Škabrnji, Srebrenici...?

Možemo ulaziti u rasprave je li situacija – da se igrači gostujućeg kluba ne smiju šetati u obilježjima svog kluba – primjerena 21. stoljeću (kako sugerira Zvezdin predsjednik Čović), ali nije “primjereno” bilo ni ono što su Srbi radili u Vukovaru, Škabrnji, Dubrovniku, Srebrenici...

Komentari 54

Avatar Vucibatina
Vucibatina
07:42 15.02.2019.

Opet sport i politika ?

VL
Avatar ivica48
ivica48
08:44 15.02.2019.

Alo novinaru tada je bio rat a sad u miru triba odvojit sport od politike NOVINARU ako si novinar

VL
LA
lavpivo
10:15 15.02.2019.

to novinaru treba krvna osveta da se unese u ustav! Baš napredna balkanska civilizacija. Slijedeći put potrudite se da ubijete te klince jer je 90 tih neko ...

VL
NI
nikobl
08:01 15.02.2019.

ovi decki tad nisu bili ni rodjeni nema opravdanja za postupke huligana

VL
SM
san.martino
11:45 15.02.2019.

E moj Antone,da sam ti ja urednik dobio bi otkaz momentalno! Clanak nema veze s mozgom,blago receno,pomijesa je kruske i jabuke.

VL
CA
calcaneus
10:54 15.02.2019.

Sve dotle dokad budemo poistovjecivali srbe sa cetnicima a hrvate sa ustasama i na takav nacin generalizirali i sportase nece biti napretka a novinar je upravo ovakvim tekstom doprineo tomu da se odnosi svedu na rat i ono sto je bilo a da sportasi ni krivi ni duzni zbog toga izvlace deblji kraj

VL
NE
Nenadnbgd
09:32 15.02.2019.

Momci rat je bio pre 30 godina i kakve to ima veze sa sportom i huliganima. Tipičan primer koliko je društvo u Hrvatskoj u velikom problemu.

VL
Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
08:39 15.02.2019.

kakve hebene veze imaju ratni zločini s napadom huligana na sportaše?!? tko normalan to može uspoređivati?!? kakve to ima veze jedno s drugim!?!? strašno!!!

VL
SA
samoborka
17:16 15.02.2019.

Regionalna liga Da,ali s Madjarima,Slovencima,Austrijancima i Cesima! Svoju jugo ligu si zabijte duboko u straznji otvor!

VL
PO
porezni.obveznik
14:08 15.02.2019.

Ovo je argumentaciju koju su koristili Srbi 90-ih kad su svoja sranja opravdavali Jasenovcem. Bravo vecernji.

VL
DO
domljani
21:56 15.02.2019.

jadna država bolesnih novinara

VL
Avatar Cat
Cat
08:46 15.02.2019.

Po meni izaći u Splitu u majcama CZ je čista provokacija, pa ili su jako glupi ili jako proračunati. Jednako bi bilo da ja u majci s šahovnicom prođem recimo kroz Niš. S razlikom da su oni ovdje činili zvjerstva a mi srbiju nismo išli.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
08:27 15.02.2019.

razlog njigovog odustajanja nije temeljno ovaj incident mada im je to dobrodoslo kao opravdanje..nego je rtazlog sto jednostavno klupski nisu konkuretni nasim i crnogorskim klubovima kao npr.u kosarci..zasto im ne smeta gostovanje u zadru i jedno vrijeme u splitu...zato sto su im klubovi u vrhu aba lige i sve je u tome..srbija ne voli biti podređena nigdje u regionanim ligama atamo gdje su podređeni uvijek im nesto smeta..i samo traze izgovore da napuste ligu...da vidite kako bi se ista stvar ponovila da nisu dominantni u aba ligi...trazili bi dlaku u jajetu da imaju izgovor vise ne igrati

VL
DU
Deleted user
07:59 15.02.2019.

Čemu te jugo lige i kome to treba. Ona nam je uništila košarku a sada malo pomalo i Rukomet

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
09:00 15.02.2019.

Ne treba uopće spominjati što se dogodilo u Vukovaru, Škabrnji, Dubrovniku, Šibeniku, Zadru, Gospiću, Karlovcu Sisku, Slav. Brodu, Vinkovcima, Osijeku, itd. jer to su primjeri nevjerojatne bestijalnosti, divljaštva, svireposti i mržnje. Dovoljno je samo reći da je drugi dan nakonon incidenta u Splitu, i u Srbiji, u gradu Kruševcu napadnuta su dva crna igrača nogometnog kluba Napredak iz Kruševca i oba su zadobila tjelesne ozljede, a jedan je zadobio i teške tjelesne ozljede udarcima bokserom u glavu. Vidimo da ovi vaterpolisti Zvezde nisu imali gotovo nikakve ozljede. I sada Srbi splitski incident razvlače po televiziji dovode političare, sportaše, psihologe i analiziraju i naravno pljuju po Hrvatskoj, ali o rasističkom incidentu i napadu na dva crnoputa igrača u Srbiji, u srpskoj nogometnoj ligi, ne rade nikakve emisije, nema analize srbijanskog društva koje je nacionalističo i rasističko. Što je to nego specijalni rat Srbije protiv Hrvatske!!!

VL
MO
Monique
10:02 15.02.2019.

Napokon,bravo gospodine Filiću odličan članak..

VL
VJ
vjekoslavkatalina
08:10 15.02.2019.

zanimljiv je jedan detalj u clanku..zasto vasic koji je zivio nekoliko godina u splitu nije upozorio druge igrace da nije bas zgodno setati po splitu a narocito rivom koja je centar okupljanja i zbivanja u splitu da neprijatelsjka klupska obiljezja nisu dobrodosla u splitu...meni nije izgovor ovi su maldi nisu mozda znali..ma kako nisu znali kad je danas na internetu sve dostupno i mogli su komotno provjeriti kako su prolazili oni sa zvezdinim obilejzjima u splitu cak i za vrijeme jugoslavije ili zajednicke drzave..pa zvezdini nogometasi,kosarkasi nisu onda smjeli slobodno setati sa zvezdinim obilejzjima po splitu nego su imali milicijsku pratnju bilo javnu ili striktnu u civilu...zvezda je definitivno uvijek bila najomrazeniji klub u splitu i to je svakom morali biti jasno pa i onima u vrhu kluba pogotovo...npr.javio se jedan dule savic koji ej inace bio poznat kao incidentan igrac jos dok je igrao sa zvezdom u splitu..koji nije mogao prozvakati skandiranja na poljudu kada su mu naviajci hajduka vikale dule pederu i dule cigane...pa je 1982 godine uoci utakmice u splitu hajduka i zvezde svojom izjavom izazavao skoro pa međuklupski rat između hajduka i zvezde gdje gotovo nije doslo do igranja ova dva kluba ali se po obicaju umiejsala visoka politika i partija i naredila odigravanje utakmice koja je prosla u iznimnoj napetoj situaciji..a dule savic vec tada srpski nacionalist je ovo izjavio..'mogu mene splicani mrzeti ali ne vise od mene kao sta ja njih mrzim'..

VL
Avatar gordi
gordi
08:52 15.02.2019.

bravo za članak...bravo za novinara..konaćno je neko rekao Srbima istinu...još jedanput bravo

VL
Avatar BilanMandić
BilanMandić
08:54 15.02.2019.

Daleka im kuća.

VL
Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
09:06 15.02.2019.

Napokon pravi članak vrijedan vl!Svaka čast novinaru!👍

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.