Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na engleskoj travi

Sraz zlatnih hrvatskih olimpijaca: Mektić i Pavić su protivnici u 2. kolu Wimbledona

GER, ATP Tour 250, Stuttgart Boss Open 2023
Foto: EXPA/ Eibner/ Weber/EXPA
1/3
07.07.2023.
u 23:15

Mate Pavić igra s Ukrajinkom Ljudmilom Kičenok, dok Nikola Mektić s kojim obično dijeli uspjehe i neuspjehe sada igra u kombinaciji sa rođenom Zadrankom Bernardom Perom. Oba para svladali su svoje protivnike u prvome kolu

Zlatni hrvatski olimpijci Nikola Mektić i Mate Pavić igrat će jedan protiv drugoga u 2. kolu mješovitih parova na najvećem svjetskom teniskom turniru Wimbledonu nakon što su sa svojim partnericama bili uspješni u susretima 1. kola.

Mektić je s rođenom Zadrankom Bernardom Perom, koja igra pod američkom zastavom, u 1. kolu svladao britansku kombinaciju Juliana Casha i Aliciju Barnett sa 6-4, 6-7 (5), 7-6 (7). Pavić je u kombinaciji s Ukrajinkom Ljudmilom Kičenok nadigrao Belgijanca Sandera Gillea i Japanku Miyu Kato sa 6-3, 7-5.

VEZANI ČLANCI:

S turnira su danas ispale dvije hrvatske predstavnice. Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić nije se uspjela plasirati u 4. kolo Wimbledona, uspješnija od nje je u 3. kolu bila Čehinja Marketa Vondroušova sa 6-1, 7-5 nakon sat i sedam minuta igre.

Petra Martić nije se uspjela plasirati u 4. kolo Wimbledona, u susretu 3. kola previsoka prepreka bila je prva igračica svijeta Poljakinja Iga Šwiatek sa 6-2, 7-5 nakon sat i 42 minute igre.

VIDEO Goran Ivanišević: 'Taj nesretni čovjek mi je uništio život...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije