Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Spursi pobijedili Swansea, Perišiću 16 minuta u pobjedi Borussije

villas boas
16.12.2012.
u 17:25

Strijelci za Dortmund bili su Götze, Großkreutz i Lewandowski, a za Hoffenheim Schipplock

Pogotkom Vertonghena u 75. minuti nogometaši Tottenhama pobijedili su Swansea sa 1:0 u 17. kolu engleske lige. S istim je rezultatom u 16. kolu španjolskog prvenstva Levante slavio kod Zaragoze, strijelac je bio Rubén García (19). U 18. kolu francuske lige Nancy i Bordeaux igrali su 1:1. Domaćin je poveo pogotkom Bakara (32), a izjednačio je Saivet (76).

U 17. kolu Bundeslige Borussia (D) je s 3:1 u gostima svladala Hoffenheim. Strijelci za Dortmund bili su Götze, Großkreutz i Lewandowski, a za Hoffenheim Schipplock. Perišić je igrao od 74. minute. Huub Stevens dobio je otkaz nakon poraza Schalkea 1:3 od Freiburga. Poredak: Bayern 42, Bayer 33...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije