Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladioničarski kutak

Spursi ne zaboravljaju Cityju prošlosezonskih 1:11

aguero
Press Association/PIXSELL
17.10.2014.
u 11:00

Spursi su u posljednjih osam međusobnih susreta izvukli samo jednu pobjedu i jedan remi.

Tottenham u sezonu nije ušao prema očekivanjima, a u osmom kolu čeka ih najteže moguće gostovanje, ono kod aktualnih prvaka na Etihadu. Spursi su nakon dvije startne pobjede, upisali četiri utakmice bez pobjede, a onda su uoči reprezentativne stanke s minimalnih 1:0 slavili protiv Southamptona.

Ipak, za bod ili nešto više na Etihadu trebaju čudo. Manchester City je nakon tri utakmice bez pobjede, u sljedeća dva kola uzeo maksimalnih šest bodova. Iako su susreti nakon reprezentativne stanke uvijek opasni za favorite, a u Cityju će možda malo razmišljati i o Ligi prvaka i moskovskom CSKA, sve osim pobjede domaćina bilo bi iznenađenje, piše Goal.

Još uvijek se pamte prošlosezonske utakmice ova dva kluba u kojima je na Etihadu završilo 6:0 za City, a građani su bili uvjerljivi na White Hart Laneu gdje su slavili s 5:1. Ukupno 11:1 u dvije utakmice. 

Inače, Spursi su u posljednjih osam međusobnih susreta izvukli samo jednu pobjedu i jedan remi. Slavlje na Etihadu čekaju do svibnja 2010.

Ostale kladioničarske najave utakmica pročitajte na portalu Goal.com!

>>Freiburg svladao vukove tek jednom u pet utakmica

>>U posljednje tri utakmice Bayerna i Werdera pao 21 gol!

>>PSG na momčad koja ih nije pobijedila od 2006.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije