Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO Race

Sprema se spektakl! U Hrvatsku stiže pobjednik najprestižnije utrke na svijetu

Peta etapa utrke kroz Hrvatsku  od Rapca do Opatije, Williams pobjednik
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
16.09.2022.
u 23:15

Već tradicionalno CRO Race kreće iz Osijeka, a završna etapa vozi se od Svete Nedelje do Zagreba.

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održat će se od 27. rujna do 2. listopada i ovaj put u Hrvatsku dovesti neke od najjačih UCI WorldTeam timova – šest ih dolazi iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke federacije, a među njima su poznata biciklistička imena od kojih su neki pojedinci pobjednici slavnog Tour de Francea.

Neka od zvučnijih imena su Phil Bauhaus, Damiano Caruso i Matej Mohorič iz Bahrain Victoriusa, kojem se ove godine pridružio i Hrvat Fran Miholjević. Dolazak na CRO Race najavio je i ovogodišnji pobjednik Tour de Francea Danac Jonas Vingegaard, koji nastupa za Jumbo Vismu.

Već tradicionalno CRO Race kreće iz Osijeka, a završna etapa vozi se od Svete Nedelje do Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije