Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio nastup

Primož Roglič teško pao i završio sav u krvi

Španjolska: 16. etapa biciklističke "Vuelta a Espana"
DAVID PINTENS
07.09.2022.
u 12:31

Tridesetdvogodišnji Roglič je u utorak gadno pao pred sam kraj 16. etape. Potpuno okrvavljen i iscrpljen, kroz cilj u Tomaresu je prošao kao 35.

Slovenski biciklist Primož Roglič prijevremeno je završio nastupe zbog posljedica pada na kraju 16. etape utrke u Španjolskoj, objavila je u srijedu njegova momčad Jumbo-Visma na društvenim mrežama.

Tridesetdvogodišnji Roglič je u utorak gadno pao pred sam kraj 16. etape. Potpuno okrvavljen i iscrpljen, kroz cilj u Tomaresu je prošao kao 35.

U ukupnom poretku vodi Belgijanac Remco Evenepoel, dok je Roglič drugi. 

"Nažalost, Primož Roglič neće biti na startu 17. etape zbog posljedica jučerašnjeg pada. Hvala vam za sva dobra vremena na ovogodišnjoj Vuelti. Imali smo velike planove za sljedeće dane, ali nažalost to nije bilo vaše sudbina", napisali su na Twitteru.

Danas je na rasporedu etapa od Aracene do do samostana Tentudio duga 162,3 kilometara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije