Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL

Sporting u Zadru svladao Barcelonu i osvojio Ligu prvaka

Zadar: Barca i Sporting CP u polufinalu futsal turnira UEFA Lige prvaka
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/7
03.05.2021.
u 22:09

Barcelona je u prvom poluvremenu vodila 2-0, povela je već u prvoj minuti susreta, a strijelac je bio Marcenio. Na 2-0 povećava Ximbinha u 17. minuti.

Sporting je pobjednik UEFA-ine Lige prvaka u futsalu, u ponedjeljak je u dvorani Višnjik u Zadru u finalu sa 4-3 pobijedio Barcelonu nakon preokreta.

Barcelona je u prvom poluvremenu vodila 2-0, povela je već u prvoj minuti susreta, a strijelac je bio Marcenio. Na 2-0 povećava Ximbinha u 17. minuti.

Sporting se vraća u igru u drugom poluvremenu, u 26. minuti mrežu Barcelone je zatresao Zicky, a Erick je četiri minute kasnije izjednačio.  Joao Matos u 30. minuti dovodi Sporting u vodstvo, a šest minuti kasnije Pany Varela povećava na 4-2. Utješni treći gol za Barcelonu zabio je u 37. minuti drugog poluvremena Ferrao.  

 

To je drugi naslov za Sporting, nakon 2019. i četvrto finale u zadnjih pet godina.  Sporting je u polufinalu pobijedio Inter FS sa 5-2. Branitelji naslova Barça su za nastup u finalu eliminirali sa 3-2 Kairat Almaty, a u kolekciji imaju tri naslova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije