Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Bivši reprezentativac traži pomoć za kćerkicu: Uključili su se Ćorluka, Balić, Rađa...

Facebook
03.05.2021.
u 10:30

"Dragi naši prijatelji, naravno da bismo Ivana i ja dali sve na svijetu da ne moramo pisati ovakve statuse. Ali život često nije onakav kakvim ga mi zamišljamo."

Bivši hrvatski vaterpolist Vedran Jerković, koji je s Hrvatskom osvojio srebro na Europskom prvenstvu 1999. u Firenzi, a kao član Mladosti brojne druge klupske trofeje, moli za pomoć kako bi kćerkici Tonki osigurao normalan život.

"Dragi naši prijatelji, naravno da bismo Ivana i ja dali sve na svijetu da ne moramo pisati ovakve statuse. Ali život često nije onakav kakvim ga mi zamišljamo. Nama pogotovo nije takav zadnjih šest godina. Vjerojatno znate da je Tonki odnedavno dijagnosticirano iščašenje kuka, koja nam dodatno komplicira ionako tešku situaciju. I što god da liječnici odlučili, naša životna realnost je postala takva da ne možemo više funkcionirati bez dizala", napisao je na svom Facebook profilu Jerković i nastavio:

"Iako bi nama zapravo trebao potpuni drugačiji stambeni prostor (kuća prizemnica), to naša situacija i prenapregnute financijske mogućnost zbog svih troškova ne omogućavaju. I tako je nekolicina mojih divnih prijatelja iz jedne naše male župne zajednice, pokrenula inicijativu da nam se pomogne skupiti za kupnju i ugradnju dizala. Sami su se već financijski izložili i neizmjerno sam im zahvalan na tome. Ali trebamo i vašu pomoć jer je cilj skupiti 184.000 kuna + PDV, koliko sve skupa košta. Kako bi lakše došli do željenog cilja, zamolio sam i svoje sportske kolege i prijatelje da daju podršku Tonki i ovoj akciji kroz jedan video koji su snimili. Sportaši su uvijek imali veliko srce i bili velika obitelj, a to su pokazali i na ovom primjeru."

U akciju su se, između ostalih, uključili Vedran Ćorluka, Ivano Balić, Dino Rađa, Ivica Kostelić, Dubravko Šimenc, Petar Metličić, Gordan Kožulj, Igor Bišćan, Deni Lušić.

– Omogućimo Tonki lakši život, pokažimo veliko srce. Pozivamo sve da se uključe u akciju, svi zajedno – poručili su sportski velikani.

Svi koji žele pomoći mogu to učiniti uplatom na žiro-račun:

Ivana Jerković, Zagreb
IBAN: HR6124840083113287971
Poziv na broj: 00 + datum uplate
Opis plaćanja: Donacija za dizalo
SWIFT/BIC (za uplate iz inozemstva): RZBHHR2X

Podaci o ostalim detaljima nalaze se u objavi na Facebooku.

 

Komentara 9

GI
gina007
02:33 04.05.2021.

184 000 kn +Pdv i za to trebaju akcije.Pa to je nekim nogometasima skoro dnevnica...sramota da se narod poziva da skuplja za sve moguce akcije a da on za ovo treba nas.Ne osuđujem njega koji zbog svog djeteta ide na to.Za dijete bi molio koga god ali sramota sta mu sportasi nisu to donirali u tisini jer odricanje za njih u toj sumi ne bi bilo vrijedno spomena.

TO
tonytonytony
07:37 04.05.2021.

Ajmo ljudi ne bit loši. Ja radim za 8000 kn i uplatio sam 100. Jedna runda u birtiji otprilike... Uciniti dobro znaci da sam to prije svega dao radi sebe. Danas se bolje osjecam i učinio sam svijet bar maloo boljim... Ako vec ne mogu izmisliti lijek za rak ili cjepivo za koronu, bar nesto... Ne pada mi na pamet zbrajati tko drugi je dao ili nije... Svakome je njegova savjest na dusu...

RV
Rv
00:18 04.05.2021.

Ima ih vec deset ,svako po 2000 eur ili te zenama skratit masaze i shopping jedan tjedan,trazi te od koga da da lovu ??? Od koga je nema???? Izgledate pomalo svi isfucani ,da niste sve na kocku,drogu i alkohol potrosili ,Dubravko ti na sunce vise nesmijes neko vrime 👍 Izvadi te tih par soma da se ne osramotite jer ste na dobrom putu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije