Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA SMRT

Sportaš pronađen mrtav, njegova posljednja poruka slama srce

Adrian McCallum
Foto: Instagram
20.06.2019.
u 10:34

- Jednog ćeš dana pojesti svoj posljednji obrok, pomirisati posljednji cvijet, zagrliti prijatelja posljednji put. Možda nećeš znati da je ti je to posljednji put i zato sve moraš raditi sa strašću - napisao je Adrian McCallum

Britanski kečer Adrian McCallum preminuo je u 37. godini života. Uzrok smrti još nije poznat, no engleski mediji pišu da bi se moglo raditi o samoubojstvu.

Naime, McCallum koji je nastupao pod imenom Lionheat (lavlje srce) nekoliko sati prije smrti na Twitteru je objavio znakovitu poruku o kojoj se puno raspravlja.

- Jednog ćeš dana pojesti svoj posljednji obrok, pomirisati posljednji cvijet, zagrliti prijatelja posljednji put. Možda nećeš znati da je ti je to posljednji put i zato sve moraš raditi sa strašću.

Oglasili su se iz organizacije ICW u kojoj se McCallum borio.

- Srce nam puca zbog tragične smrti prvaka McCalluma. Njegov će odlazak ostaviti ogromnu rupu u životima ljudi koji su ga poznavali.

Od Adriana McCalluma opraštaju se brojni natjecatelji u svijetu kečera.

- Svaki put kad sam te sreo, bio si divna duša. Ne mogu vjerovati da ovo pišem. Ne mogu opisati kako se osjećam - napisao je britanski kečer Will Ospreay.

Ključne riječi

Komentara 3

IM
Immanuell
12:17 20.06.2019.

Ovaj lik se bavio u životu najgrubljim poslom koji valjda postoji, a u sebi je bio pjesnička duša....... Njegova posljednja objava na mreži to pokazuje........ Neka mu je laka zemlja. Počivao u miru Božjem.

Avatar majkuvam
majkuvam
13:42 20.06.2019.

Kakva "tragična smrt" ako se je sam ubio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije