Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA I LOKOMOTIVA
Povratak na članak

Split prvi, Ivića jedva pustili u svečanu ložu!

Najveći splitski trener nije bio na nekakvom popisu, pa ga je redar pustio na stadion tek nakon intervencije. U utakmici s Hajdukom redar nije prepoznao gradonačelnika Keruma...

Komentari 4

MR
mrvecdam
21:20 18.09.2010.

tribaju oni platiti ulaznicu,pa ce ih svak poznati

VL
DA
Dario--
21:46 18.09.2010.

Sad će ga Kerum sankcionirati i kazniti,odmorom od par mjeseci na Palagruži ili Jabuci:)!!Bravo Split,jako su dobri i nezgodni i za najveće i najjače naše klubove!!

VL
AF
absolutley.free
21:17 18.09.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

VL
MA
masterblaster
08:39 19.09.2010.

pazi ovo,Split prvi,tek ušli u ligu a pola članka govori o besplatnim kartama i guzonjama kojima je teško izvaditi iz đepa 50kn za kartu,a svi se kunu da bi sve dali za HR nogomet (naravno osim svog novca)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.