Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA I LOKOMOTIVA

Split prvi, Ivića jedva pustili u svečanu ložu!

'18.09.2010., Split- Nogometna utakmica 8. kola prve HNL, NK Split - NK Lokomotiva. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
18.09.2010.
u 21:05

Najveći splitski trener nije bio na nekakvom popisu, pa ga je redar pustio na stadion tek nakon intervencije. U utakmici s Hajdukom redar nije prepoznao gradonačelnika Keruma...

Uživaju crveni u pogledu na ljestvicu. Split je nakon zaslužene pobjede nad Lokomotivom od 1:0 privremeno (večeras sigurno ondje neće biti) izbio na prvo mjesto Hrvatske nogometne lige. Katalinićeva momčad našla se ondje gdje je uoči sezone nitko ni u snovima nije vidio, vjerojatno ni oni sami sebe. Osim što je na vrhu, Split nakon osam kola ima najbolju obranu lige, primio je samo tri pogotka!

Presudio Ante Vitaić

Možda je Katalinićeve igrače spoznaja da pobjedom dolaze na prvo mjesto u početku sputavala. Tek nakon dobre prilike lokosa Bule (Vuković obranio) Split se probudio i shvatio da Lokomotiva neće pasti sama od sebe. Pa je Vidić zaprijetio u 20. minuti, a u 28. Split je poveo pogotkom Ante Vitaića. Bila je to brza akcija, Radnić je probio desni bok i ubacio za Vitaića, koji je matirao Mitrovića. Od tog trenutka domaći su zagospodarili travnjakom, a u završnici prvog dijela mogli su i povisiti vodstvo. U nastavku su čuvali vodstvo, prijetili, imao je Golubović vratnicu u 75. minuti...

Okupilo se na utakmici Splita podosta onih koji pozorno prate Katalinićev rad. Bili su na tribinama Tomislav Ivić, Sergije Krešić, Zoran Vulić, Ivan Pudar... S time da je Ivić imao neugodnosti na ulazu u službene prostorije. Nije bio na nekakvom popisu, pa ga je redar pustio na stadion tek nakon intervencije. Trebali bi u Splitu malo pripaziti na te detalje, stalno netko nekoga ne prepoznaje. Na utakmici s Hajdukom redar nije prepoznao gradonačelnika Keruma, pa ga nije pustio, sada Ivić... Neka stave na službeni ulaz nekoga tko poznaje ljude. Ivić u Splitu nije bilo tko, njegov trenerski opus takav je da ga na stadionima moraju dočekivati s crvenim tepihom...

Bilaverov eurogol

Zbog eurogola Josipa Bilavera isplatilo se, unatoč kiši i lošoj igri, doći na Stanove. Zadrani su u 54. minuti Istranima na centru oduzeli loptu, a potom je do 20 metara od gola Puljana povukao Bilaver i vanjskim felšem pogodio same rašlje nemoćnog golmana Josipa Škorića za 2:0 Zadra.

Ključne riječi

Komentara 4

MR
mrvecdam
21:20 18.09.2010.

tribaju oni platiti ulaznicu,pa ce ih svak poznati

DA
Dario--
21:46 18.09.2010.

Sad će ga Kerum sankcionirati i kazniti,odmorom od par mjeseci na Palagruži ili Jabuci:)!!Bravo Split,jako su dobri i nezgodni i za najveće i najjače naše klubove!!

AF
absolutley.free
21:17 18.09.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije