Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO

Split primjer ponašanja na stadionu, veličanstveno navijanje na utakmici

Poljud Navijači Torcida
Ivo Cagalj/PIXSELL
20.08.2010.
u 19:52

Split bi mogao postati primjer primjernog ponašanja nogometnih navijača, poručio je na izvanrednoj konferenciji za novinare Josip Bukvić, načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Veličanstveno ponašanje navijača policija pripisuje drugačijem načinu na koji je pristupila osiguranju utakmice, tzv. proaktivnom djelovanju.

Unaprijed je predvidjela sve moguće situacije da ne bude potrebe za represivnim mjerama. Čak je koristila i helikopter za praćenje događaja.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
23:46 20.08.2010.

Bravo Torcida! BBB-ovci ce morati izbaciti olos iz svojih redova, koji samo ruse i blate Hrvatsku i \"svoju svetinju\" Dinamo!

MI
misuratakid
23:55 20.08.2010.

U srcu, Čisto sumnjam da je Torcida tvoja. Mi u Torcidi zagrepčane ne nazivamo \"ciganima\". Niti vrijeđamo bilo koga u Hrvatskoj. Over & Out.

VU
vucko
10:03 21.08.2010.

TORCIDA- jucer sam vidio ponasanje Torcide u noci od srijede na cetvrtak ,kako remete nocni mir pred hotelom gdje su odsjeli rumunjski igrci,a nigdje policija nije pravila red. Svejedno, sve cestitke Hajduku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije