Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
76ersi izgubili

Spektakularan potez Šarića na otvaranju nove NBA sezone

Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
17.10.2018.
u 08:23

U drugoj utakmici večeri aktualni prvaci Golden State Warriorsi su sa 108:100 pobijedili Oklahoma Thundere.

Krenula je nova, 73. NBA sezona, a odigrane su dvije utakmice u kojima su slavili domaćini.

Boston Celticsi su sa 105:87 bili bolji od Šarićevih Philadelphia 76ersa. Domaćin je imao čak petoricu dvoznamenkastih igrača, a najbolji je bio Jayson Tatum s 23 poena i devet skokova. Marcus Morris je dodao 16 poena, Jaylen Brown 12.

Kod gostiju Joel Embiid zabio je 23 poena uz deset skokova, a odličan je bio Ben Simmons s 19 poena, 15 skokova i osam asistencija.

Dario Šarić dobro je krenuo u utakmicu, zabio šest poena u prvoj četvrtini, no na tome i stao. Dodao je šest skokova, a imao je spektakularnu blokadom s dvije ruke na Brownu.

U drugoj utakmici večeri aktualni prvaci Golden State Warriorsi su sa 108:100 pobijedili Oklahoma Thundere.

Ratnike je do pobjede predvodio Stephen Curry s 32 poena, osam skokova i devet asistencija, dok je Kevin Durant ubacio 27 poena, uz osam skokova. Kod Thundera Paul George je završio s 27 poena.


 

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
09:17 17.10.2018.

A kako je tek poslije bio spektakularan!? U obrani kasnio na svaki izlazak na šut, spor i trom, pa zbog toga brzo nakupio osobne, naprijed bezidejan i (opet) spor i trom, izvana ne može ni u bunar ubaciti... Spektakl!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije