Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovorili se

Senzacija u Španjoskoj: Novi igrač stigao u Real Madrid za 60 milijuna eura!

Luka Jović
Foto: DPA/Pixsell
1/5
03.05.2019.
u 23:43

Predsjednik Florentino Perez otkupio je od njemačkog bundesligaša Jovićev ugovor za 60 milijuna eura, a dvadeset posto od tog iznosa ide Benfici iz koje je Luka otišao na posudbu u Frankfurt

Srpski reprezentativac Luka Jović novi je igrač madridskog Reala, piše AS. Madriđani su završili pregovore s Eintrachtom i Luka je od ljeta član kraljevskog kluba.

Predsjednik Florentino Perez otkupio je od njemačkog bundesligaša Jovićev ugovor za 60 milijuna eura, a dvadeset posto od tog iznosa ide Benfici iz koje je Luka otišao na posudbu u Frankfurt.

Jović će popisati šestogodišnji ugovor s Realom koji je ubrzao transfer zbog konkurencije koja je pokazala zanimanje za 21-godišnjeg srpskog reprezentativca.

Za Jovića se zanimala Barcelona, Bayern i Chelsea. Zidane slaže novu momčad za sljedeću sezonu, a Jović je njegovo prvo pojačanje...

Francuski trener sprema čistku u svlačionici, a na popisu viška igrača je i naš Mateo Kovačić.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Ključne riječi

Komentara 18

PR
prajdali100
00:16 04.05.2019.

Mlad je, talentiran, sportski bezobrazan.Vrijeme će pokazati kako će se snaći u Realu.

SV
stjepan v.
00:37 04.05.2019.

REal Madrid je preskupo platio. ovaj tip je srednji talent . Za dvije godine odlazi.

DG
Dado-Glavurdic
07:03 04.05.2019.

Nema on tu klasu koja treba Realu. Promašena i preskupa investicija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije