Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je gotovo

Real dogovorio transfer igrača koji će biti konkurencija našem Luki Modriću

Luka Modrić i Christian Eriksen
Foto: Gtres/Pixsell
1/6
01.05.2019.
u 10:55

Madriđani su uglavnom sve dogovorili s danskim reprezentativcem, a samo je još ostalo utvrditi visinu odštete koju će Real trebati isplatiti Tottenhamu

Real je sve dogovorio, piše na naslovnici španjolskog sportskog lista AS uz fotografiju 27-godišnjeg Tottenhamova igrača Christiana Eriksena.

Madriđani su uglavnom sve dogovorili s danskim reprezentativcem, a samo je još ostalo utvrditi visinu odštete koju će Real trebati isplatiti Tottenhamu. Eriksen ima ugovor sa Spursima do lipnja 2020. godine.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Naš Luka Modrića tako će dobiti konkurenciju u sastavu Zinedinea Zidanea. I hrvatski kapetan je 2012. na Santiago Bernabeu stigao iz Tottenhama, kao i Gareth Bale godinu kasnije.

Realovo vodstvo i ranije je tražilo Eriksena, ali cijena od 250 milijuna eura bila je previsoka za predsjednika Florentina Péreza. Sada bi odšteta trebala biti mnogo manja.

Gazda Spursa Daniel Levy iz Ajaxa je doveo Danca za 13,5 milijuna eura.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Luka Modrić i Christian Eriksen
1/17

Komentara 3

ME
Metuzalem
11:26 01.05.2019.

Ta konkurencija moze Luki samo cistit kopacke

MU
Muncimir
11:00 01.05.2019.

VL Luku proda svaki tjedan po tri puta.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:18 02.05.2019.

VL mora o Luki, ta zna se ko je izabran za naboljeg na svijetu ⚽

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije