Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP SRBIJA

Španjolci ponosni: Ginuli smo jedni za druge

'Croatian goalkeeper Mirko Alilovic (R) stops the ball thrown by Spanish Alberto Entrerrios Rodriguez during the Men\'s EHF Euro 2012 Handball Championship match between Spain and Croatia at the sport
'FRANCK FIFE'
23.01.2012.
u 10:34

''To je znak u kojem nema imena i u kojem svi ginu jedni za druge'', pišu Španjolci o svojoj obrani.

Nakon junačke borbe i pobjede protiv hrvatskih rukometaša u Novom Sadu španjolski mediji svoju su momčad vinuli u nebesa. Osobito su pohvalili obranu za koju kažu da im je zaštitni znak pa ugledni list Marca piše:

''Obrana u sportu znači solidarnost i požrtvovnost zajedno sa svojim suigračima. Ona znači prijateljstvo, ona znači brak. Ona je sve. Kod Španjolske bi se još moglo nadodati da je to naš brend i zaštitni znak. To je znak u kojem nema imena i u kojem svi ginu jedni za druge. Što god da se dogodi na terenu, obrana je naš ponos'', piše u tekstu.

Iako je Golužina momčad cijeli susret vodila, u posljednjih deset minuta furija je bila furiozna, ubacila pet, a kauboji jedan pogodak.

''Nismo se predavali do posljednje minute. Canellas i Maqueda svladali su Alilovića koji je držao Hrvate u igri do posljednje minute i nakon toga mogli smo početi slaviti'', pišu Španjolci.

Komentara 4

LO
logossun
15:17 23.01.2012.

Moram se složiti sa španjolskom analizom. Gledam utakmicu u 2. poluvremenu i mislim si kako nas upravo u tom segmentu (koji obično pripisuju nama) Španjolci lome: srčaniji su, trse se, probaju svašta - dok s naše strane Balić pokušava izazvati faul br. 56 jer niko nema nikakve ideje. Da nije bilo jako raspoloženog Alilovića, bilo bi puno gore. Trebaju nam bolje razrađene akcije.

BO
book-of-ra
13:08 23.01.2012.

steta za jucerasnji poraz, ali vratit cemo se jos jaci.....http://book-of-ra-igra.net/

BP
bpza
15:28 23.01.2012.

Kako sam ja vidio skoro i sudački par poginuo... Dok su naši od Španjolaca toliko batine dobili, i to uz njihovu debelu naklonost, koliko sigurno oni zajedno u životu nisu dobili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije