Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako do Rusije

SP još je daleko: Pred Hrvatskom su teški izazovi u kvalifikacijama

Island - Hrvatska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
11.06.2017.
u 23:53

Hrvatsku do kraja očekuju još četiri teške utakmice među kojima su dva gostovanja kod snažnih suparnika - Turke i Ukrajine.

Hrvatska si je porazom na Islandu (0:1) zakomplicirala situaciju, iako je s pobjedom mogla prvim pratiteljima mogla pobjeći na pet bodova prednosti i imati komfornu situaciju.

Ovako, do kraja je očekuju još četiri teške utakmice među kojima su dva gostovanja kod snažnih suparnika - Turke i Ukrajine. Čačićevi izabranici još će se na domaćem terenu sučeliti Kosovu i Finskoj što bi ipak trebala biti laganija iskušenja.

Hrvatska i Island su na vrhu skupine I i imaju po 13 bodova, dva više od treće Turske i četvrte Ukrajine, dok su na dnu Finska i Kosovo sa po jednim bodom.

Nastup na SP-u u Rusiji 2018. izborit će pobjednici skupina te pobjedinici dodatnih kvalifikacija u kojima će nastupiti osam najboljih drugoplasiranih reprezentacija. 

Raspored do kraja kvalifikacija:

2. rujna

Hrvatska - Kosovo

Ukrajina - Turska

Finska - Island

5. rujna

Turska - Hrvatska

Island - Ukrajina

Kosovo - Finska

6. listopada

Hrvatska - Finska

Turska - Island

Kosovo - Ukrajina

9. listopada

Ukrajina - Hrvatska

Finska - Turska

Island - Kosovo

Island - Hrvatska
1/24

Komentara 28

Avatar southman
southman
07:31 12.06.2017.

Kad se pogleda raspored utakmica do kraja, Island se nalazi u najboljoj poziciji. Ukoliko ne izgube u Ukrajini mogli bi i do prvog mjesta. Igrački najlošija od prvih četiri reprezentacije bi mogla biti prva na temelju želje, trke i borbenosti. Svaka im čast, tako se bori za svoju zemlju.

VL
????
00:10 12.06.2017.

Izgubili su jednostavno zato jer nisu ulazili u dvoboje na sredini terena sa 100% kao Islanđani, ovi su ih svaki put čistom tjelesnom snagom izgurali kao male majmune. Volio bih vidjeti statistiku dvoboja.

ST
Stipan
06:51 12.06.2017.

Katastrofa od igre! Sa ovakvom igrom ne zaslužuju da se kvalificiraju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije