Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Sosa potpisao: Poznajem Stuttgart jer sam dolazio k Brekalu

Borna Sosa
Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/5
14.05.2018.
u 22:30

Sosa (20) odlazi iz Dinama za, nagađa se, osam milijuna eura, što je puno za igrača koji je upisao tek 41 nastup za prvu momčad Dinama.

Samo što je završila bundesligaška sezona, njemački klubovi počeli su predstavljati pojačanja za novu sezonu. Tako je Stuttgart jučer potvrdio da je njegov novi igrač Borna Sosa.

– Sosa je potpisao do 2023. godine. Borna je vrlo zanimljiv igrač za budućnost, ali bit će nam važan i iduće sezone. Jedan je od najtalentiranijih bekova u Europi – izjavio je sportski direktor Michael Reschke, dodavši kako su pojačanja za novu sezonu i Pablo Maffeo iz Manchester Cityja te Marc-Oliver Kempf iz Freiburga.

Sosa (20) odlazi iz Dinama za, nagađa se, osam milijuna eura, što je puno za igrača koji je upisao tek 41 nastup za prvu momčad Dinama (bez zabijenog pogotka), a nije upisao ni nastup za A-reprezentaciju.

– Čuo sam puno lijepih stvari o klubu od Josipa Brekala i radujem se upoznati nove suigrače, Bundesligu i Stuttgartove navijače. A grad već malo poznajem jer sam dolazio u posjet Brekalu dok je igrao ovdje – rekao je na predstavljanju Borna. 

Komentara 2

KO
Kopreinitz
09:11 15.05.2018.

Sosa, u Stuttgartu je super, dobro si izabrao, budi samo uporan i treniraj, uspjeh je pred tobom.

KU
kupatilo
00:03 15.05.2018.

Ma mamica u prdekanu.Distaje nautivose na racun Dinama i sad i ovo malo sto vrijedi zeli rasprodat a klub eto prvak a sve utakmice gubu odreda.Zar nije sramota biti takav prvak.Dinamo nema ni igru ni publiku ni kičmu ni karizmu.Toje sve nesto date bog sacuva.Ako slucaj o nesto i valja odma je za po godine vani.Vidise koliko su bez Olma i More jadni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije