Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE - LOKOMOTIVA 0:3

Sopić i Bule s mladima nezaustavljivi i u gostima

'SPORT- 02.10.09., Cakovec, Hrvatska-  NK Medjimurje-Lokomotiva, 10. kolo 1. HNL. Slavlje nogometasa Lokomotive nakon eurogolcine Zeljka Sopica. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
'Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
03.10.2009.
u 14:30

Radimo u velikoj neimaštini, nema novca, pa nije čudno da su glave igrača bile negdje drugdje – kaže trener nogometaša Međimurja Mario Čutuk.

S pravom se trener Međimurja Mario Čutuk pribojavao gostovanja Lokomotive koja je u Čakovcu slavila 3:0 pobjedu.

– Odlična su momčad s velikim brojem školovanih igrača. Tehnički su i taktički besprijekorni – govorio je Čutuk tijekom tjedna.

Njegova upozorenja pokazala su se opravdanima. Lokomotiva je dominantnom igrom, posebno u sredini terena, stigla do sigurne pobjede. Već do odmora Sopić i Bule osigurali su lokosima prednost od 2:0, a pobjedu je početkom nastavka zapečatio Puljić.

– Znali smo što nas očekuje u Čakovcu. Snimili smo domaćina i tako postavili igru. Bili smo agresivni i ponajviše zahvaljujući hrabroj igri upisali smo nove bodove – zadovoljan je nakon susreta bio trener Lokomotive Roy Ferenčina. Čakovečki trobod dokaz je da posljednji rezultati zagrebačke momčadi nisu plod slučajnosti.

– Uspjeli smo sada vezati četiri jako dobre utakmice. U remiju protiv Šibenika nismo imali sreće, a dobro smo stajali na terenu i u minimalnom porazu od Dinama. Ova pobjeda protiv Međimurja samo je nagrada za sav uloženi trud – dodao je Ferenčina.

Domaći trener Čutuk nije mogao biti zadovoljan.

– Igramo u velikoj neimaštini. U takvim okolnostima nije ni čudno da su glave igrača bile negdje drugdje. Ovo je bila naša najlošija predstava.

Prvenstvenu stanku Ferenčina će iskoristiti za dodatno uigravanje i za osvježenje momčadi. Za dva tjedna čeka ih važan susret sa Sesvećanima, a lokosi žele nastaviti u istom ritmu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije