Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Banović opet zabio

Soldo izvukao bod na Allianz Areni

Bayern Koeln
Reuters
03.10.2009.
u 17:24

Hrvatski trener Zvonimir Soldo sa svojim je Kölnom priredio najveće iznenađenje 8. kola Bundeslige odigravši kod Bayerna bez pogodaka (0:0). Ivica Olić u igru je ušao u 71. minuti umjesto Klosea, a Danijel Pranjić cijeli je susret gledao s klupe.

Susret je obilježio i povratak Lukasa Podolskog u Allianz Arenu, prvi put nakon prelaska iz Bayerna u Köln.

Poraz Hoffenheima
Hoffenheimova obrana bez Šimunića (lakše puknuće mišića) nije uspjela zaustaviti napadače Mainza koji je kod kuće slavio s 2:0.

Ivica Banović postigao je pogodak za svoj Freiburg koji je na gostovanju kod Hannovera izgubio s 1:3. Banović je u 35. minuti smanjio na 2:1, i to pogotkom glavom nakon centaršuta Fluma. U prvoj utakmici 8. kola, odigranoj još u petak, Schalke je u Gelsenkirchenu s 2:0 svladao Eintracht. Schalke je u vodstvo doveo Gerald Asamoah u 66. minuti. Zanimljivo, Asamoahu je to bio prvi pogodak u ovoj sezoni, ali i prvi ukupno u 2009. godini.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ušao je šest minuta prije kraja utakmice, no treneru Magathu odužio se sjajnom asistencijom za Jeffersona Farfana koji je postavio konačnih 2:0.

Odlučuje inteligencija

Veliki derbi Premijerlige u nedjelju će na Stamford Bridgeu igrati Chelsea i Liverpool. Obje momčadi istrčat će u gotovo najboljem sastavu, a napadač Redsa Fernando Torres najavljuje pobjedu svoje momčadi.

– Igrač sam kojeg zanimaju samo naslovi. Mislim da ove godine možemo napasti naslov prvaka, i to ćemo dokazati već u današnjoj utakmici. Dobili smo Chelsea na Stamford Bridgeu prošle sezone, pa zašto to ne bismo ponovili i sada – rekao je Španjolac.

Chelsein trener Carlo Ancelotti također je optimističan:

– Najbitnije je da uspijemo zatvoriti Gerrarda i Torresa. Ovu utakmicu dobit ćemo mi, i to na inteligenciju.

Ključne riječi

Komentara 4

MR
mrdalo
19:19 03.10.2009.

zao mi je daniela pranjica jer on je klasa igrac i ovo sjedenje kod bayerna na klupi nije dobro ni za njega a ni za repku

IN
ingoman
17:35 03.10.2009.

bayern je u banani,prkosi trener,prkose igraci i sve to neka kvaliteta a gdje su na tablici. olic im je najbolji igrac i svaka mu cast!

VI
virkom
21:44 03.10.2009.

Drago mi je zbog Solde. Bez Manichea ce igrati bolje, a onaj razmazeni kreten Novakovic neka se malo hladi i shvati gdje mu je mjesto. Naravno da je Bayern igrao bolje, ali Van Gaal ne uspjeva nikako unijeti kontinuitet u ekipu. Bayernove zvijezde ne vole sjediti na klupi i svi koji su dosli iznenadjeni su zamislima novog trenera. Olic je stvarno klasa za sebe. Nije nesto poseban ehnicar, ali u svakoj utakmici daje 120%! To mnogim \"mazama - milionerima\" u ekipi ne odgovara... Pranjic ima momentalno problema. U zadnjim utakmicama imao je nekoliko losih (jako bitnih) momenata i posljedica je grijanje klupe. On je isto tako radnik kao i Olic i doci ce sigurno opet do prve ekipe, iako Van Gaal dosta rotira. Svejedno mislim da ce Bayern igrati jednu od vaznijih uloga za osvajanje prvenstva (uz Leverkusen, Hamburg i mozda Schalke).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije