Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUGA LEGENDE NBA-A

Šokirao je javnost: Suprugu i dijete izbacio iz kuće zbog 22 godine starije ljubavnice

Instagram
14.12.2020.
u 21:30

Naime, iako su mu tek 24 godine, za njime lude mnoge žene povezane s NBA svijetom, a zbog jedne takve je učinio i nešto potpuno nezamislivo. Izbacio je svoju ženu i jednoipolgodišnje dijete iz kuće.

Malik Beasley, košarkaš Minnesota Timberwolvesa podigao je veliku prašinu posljednjih dana, no ne zbog ugovora koji je potpisao, već zbog izvansportskih aktivnosti ili preciznije - vanbračnih.

Naime, iako su mu tek 24 godine, za njime lude mnoge žene povezane s NBA svijetom, a zbog jedne takve je učinio i nešto potpuno nezamislivo.

Nakon što je potpisao ugovor od 60 milijuna dolara na četiri godine, izbacio je svoju ženu i jednoipolgodišnje dijete iz kuće. 

Razlog? Ljubavnica starija 22 godine. 

Da je varao svoju suprugu Montanu Yao nije tajna, no sada je i uhvaćen i to sa suprugom Scottieja Pippena, legende Chicago Bullsa, Larisom.

Viđeni su i kako se u javnosti drže za ruke, a šokirana supruga je zatražila razvod. Ipak, to nije utjecalo na to da se NBA igrač 'pospe pepelom' već je izbaccio i nju i dijete iz kuće i ostavio javnost bez teksta svojim postupkom.

S druge strane, Larisa je u procesu razvoda od bivše NBA zvijezde, a javno je i priznala da ga je varala s mnogim igračima.

Ključne riječi

Komentara 15

JU
jumbo2110
22:47 14.12.2020.

Briga zenu sad ce mu uzet pola i super hehe.

DU
Deleted user
01:57 15.12.2020.

Varala druge bude i njega....

SU
superwoman
04:38 15.12.2020.

Svaka cast za netočno kopiranje vijesti s interneta. Žena se zove Larsa a ne Larisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije