Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE PRAVO BOGATSTVO

Šokirali slavnog trenera iznosom koji traže za vatrenog

Modrić Kovačić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
18.07.2018.
u 10:05

Nije to ohladilo interes europskih velikana koji su i dalje u lovu na njega

Mateo Kovačić za vrijeme Svjetskog prvenstva iznenadio je sve porukom iz Rusije da želi napustiti Real Madrid.

Kraljevski klub odmah je hrvatskom reprezentativcu poručio da ga neće prodati, a da može otići ako netko uplati odštetnu klauzulu od 300 milijuna eura.

Nije to ohladilo interes europskih velikana koji su i dalje u lovu na Kovačića.

Modrić Kovačić Modrić Kovačić
1/24

U Realu su postali svjesni da će teško zadržati nezadovoljnog Matea, pa su u međuvremenu smanjili zahtjeve na donekle prihvatljivih 90 milijuna eura.

No, i to je cijena koja je u nevjerici ostavila trenera Manchester Cityja Pepa Guardiolu koji je pokazao najveću želju da dovede Matea Kovačića, pišu engleski mediji.

>> Pogledajte i kako je izgledao doček vatrenih u Zadru


 

Komentara 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:58 18.07.2018.

Eh kad bi bilo prelaznog roka za novinare i to kroz cjelu godinu teško bi se večernjakovi ( i ne samo oni ) prodavali. 😅😖

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
10:33 18.07.2018.

Ti majdak nisi normalan covjek 300 milijuna ????? Luka je luka a za 2mj ulazi u 34.godinu.. Daj malo se spusti na zemlju i oduzmi bar pola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije