Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Eura

Smijenjen još jedan trener, presudio mu - Hrvat

Christian Prokop
Foto: DPA/Pixsell
06.02.2020.
u 19:38

Nijemci su posljednji veliki uspjeh, osvajanje europskog zlata ostvarili baš s islandskim trenerom na klupi - bio je to Dagur Sigurdsson

Pala je još jedna trenerska žrtva poslije Europskog rukometnog prvenstva.

Nakon što su Francuzi smijenili Didiera Dinarta, Njemački rukometni savez smijenio je Christiana Prokopa kojem je očito presudio bolan poraz protiv Hrvatske u drugom krugu EP-a, i to nakon što je Njemačka imala relativno uvjerljivo vodstvo.

>> Ove fotografije s rukometnog EP-a se pamte

Christian Prokop
1/14

Već je poznat i nasljednik. Bit će to Islanđanin Alfred Gislasson koji je jedanaest sezona vodio Kiel.

Zanimljivo, Nijemci su posljednji veliki uspjeh, osvajanje europskog zlata ostvarili baš s islandskim trenerom na klupi - bio je to Dagur Sigurdsson.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije