Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Službeno: Portsmouth otkazao Tonyju Adamsu

09.02.2009.
u 11:12

Niko Kranjčar drugi je put u sezoni ostao bez trenera nakon što je čelništvo nogometnog kluba Portsmouth u nedjelju navečer otpustilo Tonyja Adamsa.

Informaciju su službeno potvrdili iz FC Portsmoutha.

- Bila je to jako teška odluka. Svjesni smo da je Tony radio neumorno da bi izvukao momčad iz krize. Želimo mu zahvaliti na svemu što je učinio za momčad - piše u priopćenju kluba koje je potpisao glasnogovornik.

Uz Adamsa otkaz je dobio i njegov pomoćnik John Metgod. Momčad će kao vršitelj dužnosti trenera privremeno preuzeti direktor nogometne škole Paul Hart. U prvom redu kandidata za preuzimanje klupe kluba u kojem igra Niko Kranjčar stoje Avram Grant i Alan Curbishley.

Iako je Adamsova momčad igrala ohrabrujuće protiv Liverpoola na Fratton Parku u subotu, ponovno je upisala poraz (3:2). Pod Adamsom momčad nije pobijedila u devet posljednjih utakmica, a 42-godišnji je trener uspio pobijediti samo u četiri od 22 utakmice otkad je na klupi. Portsmouth se vremenom od sedmog mjesta na ljestvici srozao na 16.

- Prioritet kluba je ostanak u Premier ligi. Osjećamo da je promjena trenera u ovom trenutku najbolje što možemo učiniti kako bismo taj cilj ostvarili - dodaje se u glasnogovornikovu priopćenju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije