Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČENO JE

Službeno: Paul Pogba suspendiran na 4 godine, svjetski prvak iz Rusije dobio drakonsku kaznu

Paul Pogba
Reuters
29.02.2024.
u 13:03

Francuski internacionalac pao je na doping testu, nije uvažena ni žalba, a to vjerojatno znači kraj njegove karijere.

Francuski nogometaš Paul Pogba, još uvijek aktivni član talijanskog Juventusa suspendiran je na 4 godine zbog pada na doping testu nakon utakmice Udinesea i Juventusa u kolovozu prošle godine. U njegovoj krvi nađeni su tragovi DHEA, tvari koja povećava udio testosterona u krvi.

Uskoro 31-godišnji veznjak tako na teren neće sve do vremena kada će proslaviti 35. rođendan, što vrlo vjerojatno znači da je njegova karijera gotova.

Pogba je kažnjen od strane talijanskog tužiteljstva za borbu protiv dopinga, a njegov odvjetnički tim apelirao je na to da je spomenutu tvar uzeo slučajno. Tijelo koje ga je kaznilo to nije uvažilo. Zanimljivo je, Pogbin tim neće priložiti žalbu na ovu odluku.

@vecernjilist.sport Mlada nada Dinama dobio je hrvatsko državljanstvo: 'Osjećam se super, ja sam baš zadovoljan' #vecernji #dinamo #belinho ♬ original sound - Sport Večernji list

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije