Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Slovenski mediji: Hrvati rasplinuli naše snove o medalji

rukomet (1)
PIXSELL
27.01.2013.
u 09:17

Pod naslovom 'Hrvati rasplinuli naše snove o medalji' stoji tvrdnja da su za sve krive njihove crne minute

Slovenci ne dvoje o zasluženosti pobjede Hrvatske nad Slovenijom. Pod naslovom 'Hrvati rasplinuli naše snove o medalji' stoji tvrdnja da su za sve krive njihove crne minute u drugom dijelu.

- I polufinale je povijesni uspjeh - stoji na teletekstu RTV Slovenie, a Dnevnik piše:

- Opet 11 minuta nismo postigli pogodak, no ostavili smo sjajan dojam, ovo je najbolji rezultat Slovenije na svjetskim prvenstvima, od ovih igrača u budućnosti možemo puno očekivati.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Diavolo
Diavolo
13:53 27.01.2013.

Mjenjam 10 rukometnih medalja za jednu košarkašku !!!

DI
Dingač
10:06 27.01.2013.

svaka čast našoj repki. bili su fenomenalni od početka do kraja. ai slovencima kapa dolje. borili su se do kraja ko lavovi. zato su i osvojili četvrto mjesto na svijetu. jedino je slovenski trener malo prenaivan. njega bi trebali smijeniti ako žele da se zadrže na svjetskom vrhu. a ni Goluža nije nešto. jedini dobar potez mu je bio odstranjivanje balića iz repke.

RO
rojnik
10:29 27.01.2013.

Čestitam Sloveniji na drvenoj medalji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije