Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestašluci u Stokeu

Slavnom nogometašu 'ukrasili' mercedes jajima i brašnom

Owen
Twitter.com
13.05.2013.
u 21:40

Michael Owen (33) jako se iznenadio kada je nakon izlaska iz kuće u svom dvorištu ugledao mercedes prekriven razbijenim jajima i brašnom.

Michael Owen (33) jako se iznenadio kada je nakon izlaska iz kuće u svom dvorištu ugledao mercedes prekriven razbijenim jajima i brašnom. Iznenađenje su mu priredili suigrači iz Stokea uoči utakmice s Tottenhamom.

Prije odlaska na stadion ipak je morao svoj automobil odvesti na pranje. Engleski je nogometaš odlučio na kraju sezone završiti karijeru, a na svom je profilu na društvenoj mreži objavio na koga sumnja:

"Pred nama je dugi tjedan, dečki! Osveta je u zraku. Glavni sumnjivci: Whitehead i Whelan. I Huth također. Možda čak i Walters. Sumnjivi su i Croucht i Etherington", napisao je Owen, koji je u karijeri još igrao za Liverpool, Real, Newcastle i Manchester United.

>> Owen o Fergusonovu odlasku: Bez njega United neće biti United

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije