Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUCAS HERNANDEZ

Slavnog nogometaša Bayerna žena je ostavila preko Instagrama i javno ga poklonila ljubavnici

Training FC Bayern Munich.
Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
02.05.2023.
u 12:03

Francuski nogometaš prevario je suprugu s talijanskom influencericom i sada će snositi posljedice

Čini se da nema kraja za lošim vijestima za Bayern iz Münchena. Nakon što im je titula u Bundesligi jako upitna zbog niza loših rezultata, ispali su iz Lige prvaka, a njihov igrač Lucas Hernandez priuštio im je pravi skandal.  Ako je vjerovati objavi njegove partnerice Amelije Llorente, taj je reprezentativac Francuske, nakon što je ozlijeđen i mora propustiti ostatak sezone, našao vremena za preljub.

Španjolka je putem Instagram Storyja dala do znanja da je njihovoj vezi došao kraj. 

- Možeš prestati igrati na dvije strane, Lucase. Cristina Buccino, poklanjam ti ga. Nemoj samo zaboraviti da imaš dvoje djece koje ue ne uopće dolaziš vidjeti - napisala je kratko i jasno, a potom obrisala sve fotografije s njim na društvenim mrežama. 

Cristina Buccino je talijanska influencerica, a Amelijina poruka uslijedila je nakon što je Lucas bio u Milanu sa suigračem iz Bayerna i sunarodnjakom Benjaminom Pavardom. Ovo nije prvi put da su Hernandez i Lorente upleteni u skandal. Prije šest godina dospjeli su na stranice 'žutog tiska' zbog svađe u javnosti. Rasprava je krenula u nogometaševom automobilu, a kulminiralo je kad ga Amelia izgrebala ključevima po licu i vratu.

On ju jezgrabio za struk, zbog čega je imala modrice, a ozlijedio joj je i čeljust. Oboje su tada dobili 31 dan rada za opće dobro, a dobili su i zabrane prilaska jedno drugom. Unatoč sudskoj odredbi, ubrzo su se pomirili i zajedno otišli na put. Zbog toga je on čak i uhićen.

Kako bilo, burna veza je sada doživjela kulminaciju i čini se da definitivno dolazi kraj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije