Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POSAO

Slaven Bilić vraća se na klupu, a naslijedit će - Hrvata!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.05.2018.
u 10:21

Bilićev posljednji klub bio je West Ham, no brzo bi se trebao priviknuti na nogomet u Bundesligi. Kao igrač je tri godine nosio dres Karlsruhera i zna njemački jezik.

Slaven Bilić trebao bi postati novi trener Eintrachta iz Frankfurta i na toj funkciji naslijediti Niku Kovača koji odlazi u Bayern. Vijest donosi njemački portal sge4ever.de, a prenosi brojni tamošnji mediji.

Napominje se i da Kovač vjerojatno preporučio Eintrachtu Bilića kao svojeg nasljednika. Klub iz Frankfurta tako bi za trenera trebao dobiti još jednog bivšeg hrvatskog izbornika, a ugovor bi trebao potpisati nakon finala Kupa u kojem će igrati protiv Bayerna.

Bilićev posljednji klub bio je West Ham, no brzo bi se trebao priviknuti na nogomet u Bundesligi. Kao igrač je tri godine nosio dres Karlsruhera i zna njemački jezik.

Iz Eintrachta su poručili da ne komentiraju špekulacije, dok je sportski direktor Fredi Bobic rekao da će se ime novog trenera znati vrlo brzo.

Komentara 2

JE
jejeee
12:26 16.05.2018.

jucer je postao novi strucni komentator na sky sportsu

PL
Plavsavzut
15:34 16.05.2018.

A taman njemački mediji javljaju da će trener Frankfurta biti jedan Švicarac..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije