Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u KraNjčevićevoj

Slaven Belupo s igračem manje do boda protiv Lokomotive

Lokomotiva - Slaven Belupo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
02.10.2015.
u 19:57

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, a u 64. minuti Franko Andrijašević zabio je za vodstvo Lokomotive. Bila mu je to druga utakmica zaredom u kojoj se upisao u strijelce

U prvoj utakmici 12. kola HNL-a, Lokomotiva i Slaven Belupo u Kranjčevićevoj su odigrali 1:1.  Bio je to borben susret u kojem je domaćin bio bliži pobjedi, ali su gosti pred kraj šokirali one malobrojne navijače domaćina.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, a u 64. minuti Franko Andrijašević zabio je za vodstvo Lokomotive. Bila mu je to druga utakmica zaredom u kojoj se upisao u strijelce. 13 minuta kasnije gostujući igrač Mikulić dobio je crveni karton i činilo se tada da bodovi ostaju u Zagrebu, ali tri minute prije kraja Muzafer Ejupi iz jednaesterca je postavio konačni rezultat.

Lokomotiva je remijem došla na peto mjesto s istim brojem bodova kao i Istra 1961 teInter, ali s utakmicom više. Slaven Belupo ima bod manje i drži osmu poziciju. 

>>Evo što Zoran Mamić kaže o golijadi u Münchenu, Olympiakosu...

Komentara 2

DU
Deleted user
21:46 02.10.2015.

Sumnjivo . Treba vidjeti što kažu Pavke i Brba. Mislim da će se žaliti,ali prespavajmo sutra će sve biti jasnije.

Avatar dzambo
dzambo
21:58 02.10.2015.

Sumnjivo je jedino sto GNKMamic II ima pravo nastupa u 1 HNL...sve je drugo mazanje ociju javnosti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije