Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup
Povratak na članak

Škugor se odlučio za Bornu jer 'se malo bolje snalazi u bržim uvjetima'

Najgore je prije meča kada postoji mala nervoza, no sve nestane kada se izađe na teren - rekao je Gojo

Komentari 3

ČE
četverac
21:45 17.11.2019.

Nordovest, zašto se igramo zagonetki? Reci na koga misliš. Borna Gojo sigurno nije predvodio pobunu a igrat će. A znaš zbog čega? Zato što je u pripremnom susretu bio bolji od Serdarušića. Ovakvim komentarima kao što je tvoj samo produbljujemo razmirice. Ja mislim da su igrači i Savez bili u najmanju ruku nekorektni prema Krajanu, ali želim reprezentaciji da opet bude najbolja. Eto tako...

VL
Avatar southman
southman
07:57 18.11.2019.

Slijedi teško razmontiranje ! Biće bolje dogodine.

VL
NO
Nordovest
20:20 17.11.2019.

Ma dajte prestanite pisati ovakve gluposti. Zna se koja grupa igrača i odakle je napravila pobunu, i isto tako zna se tko će onda igrati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.