Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide nam u parovima

Škugor preko prvih nositelja do šestog naslova

Franko Škugor
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
13.09.2020.
u 16:04

On i Krajiček su u finalu svladali prve nositelje, Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacija Zeballosa sa 7:6 (5), 7:5

Nakon što je Mate Pavić osvojio US Open (a Nikola Mektić bio u finalu), još se jedan naš tenisač okitio naslovom u konkurenciji parova.

Pošlo je to za rukom 32-godišnjem Šibenčaninu Franku Škugoru na ATP 250 turniru u austrijskom Kitzbühelu (zemlja, 400.335 eura).

On i njegov američki partner Austin Krajiček su u finalu, koji je obilovao dramatičnim preokretima, svladali prve nositelje, Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacija Zeballosa sa 7:6 (5), 7:5.

Škugoru je to šesti ATP naslov u karijeri, prvi s Krajičekom, a njih dvojica su u Austriji došli do novčane nagrade u iznosu od 8400 eura.

Franko će na ATP listi igrača parova napredovati dva mjesta, s 33. doći će na 31. mjesto. Mate Pavić bit će 10., Ivan Dodig 11., a Nikola Mektić 19. na svijetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije